EC Health Club Kristianstad: Där 17,5 minuter räcker för en komplett träning!

Publicerat: 6 mars - 2024

EC Health Club Kristianstad: Där 17,5 minuter räcker för en komplett träning!

I centrala Kristianstad, nära vattentornet, har EC Health Club öppnat en ny träningsanläggning med fantastiska och innovativa träningsmöjligheter. Fokuset ligger på en snabb träningsupplevelse, där klubben strävar efter flexibilitet och enkelhet. 

Hos EC Health Club kan du nämligen på bara 17,5 minuter få en komplett träning med deras digitala träningsprogram Milon, läs mer här.

– Det finns egentligen inga ursäkter att inte hinna hit under lunchrasten, säger CEO/Ägaren Caroline Alm uppmuntrade. 

Det här är en anläggning som också erbjuder ett klassiskt fullt utrustat gym, inspirerande träningslokaler och gruppträningar. Klubben erbjuder också digitala träningsplaner med detaljerad vägledning av en personlig tränare och en användarvänlig app för att följa träningsutvecklingen. Anläggningen är tillgänglig dygnet runt med en åldersgräns på 20 år, vilket skapar en trivsam och lugn atmosfär.

Anläggningen är även först i Sverige med att erbjuda rörlighetsträningen Five, där du på 5 minuter med hjälp av nya redskap ökar din rörlighet och minskar risken för skador. Skillcourt är ytterligare ett fartfyllt, roligt och innovativt träningsystem som finns på anläggningen. Där motoriska och kognitiva färdigheter testas och förbättras. 

– Skillcourt är ett perfekt träningskomplement för exempelvis handboll-, fotbolls- eller ishockeyspelare som vill träna upp sin snabbhet och reaktionsförmåga, säger Caroline.

Förutom träning erbjuder klubben alla medlemmar kostnadsfri frukost mellan 9.00-11.00 på vardagar. Något som verkligen uppskattas och underlättar för de som vill träna på morgonen innan jobb/skola. 

EC Health Club Kristianstad är inte bara en träningsanläggning utan en plats där hälsa står i centrum. Med engagerad personal och unika innovativa  träningsformer vill EC Health Club välkomna fler medlemmar till sin gemenskap. 

Läs mer på https://www.echealthclub.se/ eller på https://www.instagram.com/echealthclubkristianstad/

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Shothörnan – lika mycket show som skönt utehäng

På dagen, en restaurang. På kvällen och natten förvandlas det till ett livfullt kryp-in med spektakulära shower, kreativa smakkombinationer och lekfulla aktiviteter. Möt hjärnan bakom konceptet...

Kristianstads Mästerkock till Långlördag 31 augusti

Vinnaren av Kristianstads Mästerkock, Johan Rosander, kommer till Långlördag 31 augusti och bjuder på Masterclass på Lilla torg 11:30–12:30 tillsammans med ELON, Creation By Louvins och Coop Ci...

Med yrket som livselixir

MED YRKET SOM LIVSELIXIR Vi har fått en ny salong i city – varmt välkomna till stan och som medlemmar i Handelsföreningen önskar vi Salong Elixir! Säg hej till Anette och Ida, mor och dotte...