EC Health Club Kristianstad: Där 17,5 minuter räcker för en komplett träning!

Publicerat: 6 mars - 2024

EC Health Club Kristianstad: Där 17,5 minuter räcker för en komplett träning!

I centrala Kristianstad, nära vattentornet, har EC Health Club öppnat en ny träningsanläggning med fantastiska och innovativa träningsmöjligheter. Fokuset ligger på en snabb träningsupplevelse, där klubben strävar efter flexibilitet och enkelhet. 

Hos EC Health Club kan du nämligen på bara 17,5 minuter få en komplett träning med deras digitala träningsprogram Milon, läs mer här.

– Det finns egentligen inga ursäkter att inte hinna hit under lunchrasten, säger CEO/Ägaren Caroline Alm uppmuntrade. 

Det här är en anläggning som också erbjuder ett klassiskt fullt utrustat gym, inspirerande träningslokaler och gruppträningar. Klubben erbjuder också digitala träningsplaner med detaljerad vägledning av en personlig tränare och en användarvänlig app för att följa träningsutvecklingen. Anläggningen är tillgänglig dygnet runt med en åldersgräns på 20 år, vilket skapar en trivsam och lugn atmosfär.

Anläggningen är även först i Sverige med att erbjuda rörlighetsträningen Five, där du på 5 minuter med hjälp av nya redskap ökar din rörlighet och minskar risken för skador. Skillcourt är ytterligare ett fartfyllt, roligt och innovativt träningsystem som finns på anläggningen. Där motoriska och kognitiva färdigheter testas och förbättras. 

– Skillcourt är ett perfekt träningskomplement för exempelvis handboll-, fotbolls- eller ishockeyspelare som vill träna upp sin snabbhet och reaktionsförmåga, säger Caroline.

Förutom träning erbjuder klubben alla medlemmar kostnadsfri frukost mellan 9.00-11.00 på vardagar. Något som verkligen uppskattas och underlättar för de som vill träna på morgonen innan jobb/skola. 

EC Health Club Kristianstad är inte bara en träningsanläggning utan en plats där hälsa står i centrum. Med engagerad personal och unika innovativa  träningsformer vill EC Health Club välkomna fler medlemmar till sin gemenskap. 

Läs mer på https://www.echealthclub.se/ eller på https://www.instagram.com/echealthclubkristianstad/

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Kvittotävling – Vinn en avkopplande vistelse på Kristianstads Badrike Relax

Kvittotävling – Vinn en avkopplande vistelse för två på Kristianstads Badrike Relax Delta i vår lyxiga tävling och få chansen att vinna ett presentkort för två på Kristianstads Badrike...

Taxizon framför Rådhuset, Stora Torg

Kommunen stöttar den legala taxiverksamheten och inför en central taxizon framförRådhuset på prov mellan april och september 2024. Kom hem tryggt och säkert från krogen! Välj en laglig taxi so...

27
apr

Långlördag i city – Vårvisning

För vårens fjärde långlördag bjuds det in till en Vårvisning med tema mode & lyx. Såklart blir det också fina erbjudanden och aktiviteter runtom hos citys verksamheter! När butikerna har ...