Rama Fastighetsförmedling

shopping

Rama Fastighetsförmedling

RAMA FASTIGHETSFÖRMEDLING – MED ÖGA FÖR DETALJER

Burim Rama är mannen bakom det nystartade företaget på Stora Torg som startade upp i november. Innan han tog steget att starta upp sin dröm arbetade han på Fastighetsbyrån under ett par år, fick lära känna branschen och bygga kundrelationer. Något han trivdes superbra med – men kände att det var dags för nästa steg i karriären.

“Jag trodde det skulle vara att börja om på ruta ett men det blev verkligen en smidig övergång. Jag hade byggt upp fina kontakter och långvariga kundrelationer. Det bästa man kan göra är att få kunder genom rekommendationer och ett gott intryck, och det fick jag kvitto på att jag lyckats med!”

Kundrelation och att leverera en högklassig produkt är det viktigaste för Burim. Att se alla kunder som likvärdiga, möta dem med respekt och alltid göra den absolut bästa visningen och värderingen som möjligt. Samma värdering och tankesätt visar sig i samarbetspartners som Burim använder för att leverera en helhetslösning.

“Jag har finkammat efter de bästa fotograferna och stylisterna. Det är superviktigt för mig att bostäderna får lyftas med bästa möjliga potential, det tummas aldrig på kvalité när man säljer via oss.”

RAMAS 3 BÄSTA TIPS FÖR LYCKAD FÖRSÄLJNING

  • Se till att det är ordentligt städat! Intrycket är a och o, och något så litet som en dammig yta kan påverka intrycket och hur man ser på bostaden som helhet.
  • Ta in stylist – det kommer man alltid att tjäna på!
  • Förbered inför besiktning för att undvika onödiga anmärkningar. Gå igenom besiktningsprotokollet noga. Det finns enkla punkter som höjer värderingen och intrycket – något så enkelt som att exempelvis städa duschbrunnen. Som kund till Burim erhåller du alltid listor som är bra att gå efter.

Telefon - 070-766 13 79
Hemsida - Besök hemsida
E-post - burim@ramafast.se