Yogashala

Skönhet / Hälsa

Yogashala

Varmt välkommen till Yogashala South Sweden! En alldeles underbar liten yogalokal mitt i Kristianstad.

Yogashala hittar ni på den anrika gågatan, Östra Storgatan, med gångavstånd från buss & tågstationen. Lokalen ligger på andra våningen med utsikt ut över de gamla takåsarna och här yogar du i mindre grupper, det är personligt och välkomnande. Tända ljus möter dig och en alldeles speciell känsla av ro, en yogisk oas mitt i centrum.

I vår värld kan alla yoga! Vi anpassar oss efter var vi själva är, det viktiga är att du gör. Undervisningen bygger på Ashtangayoga som finns i grunden i det vi lär ut. Vi har även Yinyoga, pranayama och hathayogaklasser samt yoga för olika åldrar. I vårt sätt att se på yogan så finns det till för alla, vi anpassar oss efter var vi själva är, det viktiga är att vi gör.

Man måste inte vara vig eller ung för att börja med yoga! Även du som känner dig stel eller otränad kan ha stor nytta av att sträcka ut kroppen. Yogan kommer att anpassas för att passa alla personer. Vi har alla olika förutsättningar och man börjar där man är. Det är bara det som händer för just dig på din matta som är intressant.

Välkommen och yoga hos oss.

Adress - Yogashala Östra Storgatan 32 291 31 Kristianstad
Hemsida - Besök hemsida
E-post - bhaginii@gmail.com