Kulturkvarteret Kristianstad

Kulturkvarteret är ett hus för alla och envar, ett hus för publikens upplevelser och möten, och även ett ställe där vi vill att kultur i alla dess olika former kan hitta sin plats.

Upplevelser

Kulturkvarteret Kristianstad

Kulturkvarteret är ett hus för alla och envar, ett hus för publikens upplevelser och möten, och även ett ställe där vi vill att kultur i alla dess olika former kan hitta sin plats. Som tidigare är mixen stor i programmet med konserter, teater, arrangemang på bistroscenen, författarbesök, konferenser, tenik-drop-in, samtal…

Kulturkvarteret ligger i hjärtat av Kristianstad, nära det mesta. Endast en kort promenad från tåg- och busstationen finner du oss – ett kvarter fyllt med kultur. Här mår man gott i härliga ljusa lokaler!

 

I Kulturkvarterets hjärta hittar du vårt Café & Bistro. Här finns en stor öppen café-del med härligt ljusinsläpp ifrån de stora takfönstren. Närheten till Stadsbiblioteket bjuder in till att låna om din favoritbok och sjunka ner i en av våra sköna fåtöljer med en god kopp kaffe som sällskap. I café-kilen som vetter ut mot kanalen och den grönskande skateparken kan du njuta av våra goda luncher som vi serverar måndag-fredag. På vår cafémeny hittar du fräscha smörgåsar och matiga sallader, hembakade kakor och bakverk. De kvällar vi har öppet går det att beställa trevliga smårätter från vår bistromeny.

Om ni är intresserade av catering är ni välkomna att kontakta oss för ett möte med era önskemål. För lunch-catering se lunchmenyn eller kontakta oss för förslag. Vi tar även emot både frukostseminarier och kvällsarrangemang. För att slippa köa i pausen kom gärna i god tid innan föreställningen och boka det ni önskar dricka eller äta

Adress - Kanalgatan 30, 291 34 Kristianstad
Telefon - 044-20 58 80
Hemsida - Besök hemsida