Albregs Städ & Flytt – nya medlemmar i city

Publicerat: 20 mars - 2023

Albregs Städ & Flytt – nya medlemmar i city

Albregs Städ & Flytt – lägg namnet på minnet, för snart lär du se dem överallt! Bakom det endast 6 månader gamla företaget står Aeman Albreg. Hans erfarenhet inom flytt & städ sträcker sig dock betydligt längre än så. Efter att ha arbetat för olika städfirmor och arbetat sig upp till arbetsledare, var det dags att starta eget när kunder började efterfråga och önska att det var just Aeman som skulle utföra uppdragen. Aeman har ett gediget kvalitetstänk, samtidigt som han arbetar på snabbt – något som många kunder värdesätter högt.

Trots hård konkurrens finns det inget företag i Kristianstad som kan liknas vid just Albregs Städ & Flytt, åtminstone inte när det gäller i antalet tjänster som erbjuds för privatpersoner och företag. Bland det stora utbudet men 18 olika tjänster, finns bland annat flyttstäd, flyttpackning, butiksstäd, fönsterputs, industristäd, mattvätt och  fastighetsservice. Trots det stora utbudet av tjänster tummas det aldrig på kvalité berättar Aeman, som helt arbetar utifrån en nöjd kund-garanti.

–“Det ska kännas tryggt att anlita oss. Med vår kvalitetsgaranti ser vi till att städbesiktningen alltid blir godkänd. Dessutom har vi flertalet försäkringar i ryggen, om något mot förmodan skulle gå sönder i till exempel flytthjälp. Som kund ska man aldrig behöva oroa sig, vi vill erbjuda en helhetslösning och finns alltid med från början till slut.” 

Albregs Städ är ett Kristianstadsföretag, men privatpersoner och företag runtom i Sverige har redan hunnit få upp ögonen för Aemans koncept. I veckan står bland annat flyttstädning i Växjö och Lund på schemat och bokningarna fortsätter att trilla in. 

Är du nyfiken på Albregs Städ & Flytt? Just nu erbjuder Albergs Flytt & Städ 25% på alla tjänster, fram till 31 maj. Är man ny kund erbjuds man dessutom 50% rabatt på första hemstädningen. Rabatten dras av automatiskt på offerten.

Välkommen med din förfrågan!

Email: info@albregsstad.se
Hemsida: www.albregsstad.se
Instagram: albregs.stad
Telenr: 0709787829

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Kvittotävling – Vinn en avkopplande vistelse på Kristianstads Badrike Relax

Kvittotävling – Vinn en avkopplande vistelse för två på Kristianstads Badrike Relax Delta i vår lyxiga tävling och få chansen att vinna ett presentkort för två på Kristianstads Badrike...

Taxizon framför Rådhuset, Stora Torg

Kommunen stöttar den legala taxiverksamheten och inför en central taxizon framförRådhuset på prov mellan april och september 2024. Kom hem tryggt och säkert från krogen! Välj en laglig taxi so...

27
apr

Långlördag i city – Vårvisning

För vårens fjärde långlördag bjuds det in till en Vårvisning med tema mode & lyx. Såklart blir det också fina erbjudanden och aktiviteter runtom hos citys verksamheter! När butikerna har ...