Albregs Städ & Flytt – nya medlemmar i city

Publicerat: 20 mars - 2023

Albregs Städ & Flytt – nya medlemmar i city

Albregs Städ & Flytt – lägg namnet på minnet, för snart lär du se dem överallt! Bakom det endast 6 månader gamla företaget står Aeman Albreg. Hans erfarenhet inom flytt & städ sträcker sig dock betydligt längre än så. Efter att ha arbetat för olika städfirmor och arbetat sig upp till arbetsledare, var det dags att starta eget när kunder började efterfråga och önska att det var just Aeman som skulle utföra uppdragen. Aeman har ett gediget kvalitetstänk, samtidigt som han arbetar på snabbt – något som många kunder värdesätter högt.

Trots hård konkurrens finns det inget företag i Kristianstad som kan liknas vid just Albregs Städ & Flytt, åtminstone inte när det gäller i antalet tjänster som erbjuds för privatpersoner och företag. Bland det stora utbudet men 18 olika tjänster, finns bland annat flyttstäd, flyttpackning, butiksstäd, fönsterputs, industristäd, mattvätt och  fastighetsservice. Trots det stora utbudet av tjänster tummas det aldrig på kvalité berättar Aeman, som helt arbetar utifrån en nöjd kund-garanti.

–“Det ska kännas tryggt att anlita oss. Med vår kvalitetsgaranti ser vi till att städbesiktningen alltid blir godkänd. Dessutom har vi flertalet försäkringar i ryggen, om något mot förmodan skulle gå sönder i till exempel flytthjälp. Som kund ska man aldrig behöva oroa sig, vi vill erbjuda en helhetslösning och finns alltid med från början till slut.” 

Albregs Städ är ett Kristianstadsföretag, men privatpersoner och företag runtom i Sverige har redan hunnit få upp ögonen för Aemans koncept. I veckan står bland annat flyttstädning i Växjö och Lund på schemat och bokningarna fortsätter att trilla in. 

Är du nyfiken på Albregs Städ & Flytt? Just nu erbjuder Albergs Flytt & Städ 25% på alla tjänster, fram till 31 maj. Är man ny kund erbjuds man dessutom 50% rabatt på första hemstädningen. Rabatten dras av automatiskt på offerten.

Välkommen med din förfrågan!

Email: info@albregsstad.se
Hemsida: www.albregsstad.se
Instagram: albregs.stad
Telenr: 0709787829

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

09
dec

TOMTERACE 2023

INGEN JUL UTAN TOMTERACE!Missa inte Kristianstads Tomterace lördagen den 9/12 2023! Loppet på knappt 2 km sker utan tidtagning, så du tar dig fram i din egen takt. Alla kan delta i loppet för att ...

13
dec

Kristianstads Musikklasser bjuder in till Luciakonsert

110 elever från årskurs 4-9 bjuder på stämningsfull sång i decembermörkret. Eleverna sjunger jul- och luciasånger som du känner igen men även en hel del sånger i ny tappning. En mycket uppsk...

3
dec

Julmarknad på Regionmuseet

3 december kl. 11.00 – 18.00 Välkommen till museets stämningsfulla julmarknad den första advent. Här kan du köpa fina julgåvor, dricka och äta gott, lyssna på julens sån...