Jojomobil har hittat hem i city

Publicerat: 1 september - 2022

Jojomobil har hittat hem i city

NY VERKSAMHET I CITY! 

Säg hej till Faez och Anas, herrarna bakom konceptet på Hästtorget med 5 stjärnor i betyg!

Jojomobil lagar och rustar upp mobiltelefoner, datorer, surfplattor, säkerhetskameror och spelkonsoler. Med en förkärlek för den senaste avancerade tekniken på marknaden så kan Faez & Anas serva även de allra senaste modellerna. 

Jojomobil fanns förr på Näsby och har väntat tålmodigt i 1,5 år på att Tolvan på Hästtorget skulle stå klart och få tummen upp att få flytta in sina nya lokaler. Enligt killarna själva är läget perfekt – man kan springa inom butiken när man är påväg till bussen, det finns parkering i närheten och utsikten över kanalen är omtyckt. Med en mycket större lokal kan också Jojomobil erbjuda och göra mer. Och det verkar tas väl emot!

“Det går riktigt bra. Och våra kunder är nöjda!” berättar Faez och visar stolt upp sina 157 Google recensioner – fem stjärnor och lovord om oslagbar service.

I butiken finns också alla accessoarer och tillbehör du kan tänka dig: Tangentbord, kameraskydd, skärmskydd, mobilskal, vristband till klockor – för att nämna några.

Varför ska man välja jojomobil? 

“Vi erbjuder alltid snabbservice, alltid garanti och alltid servat med stor kunskap och erfarenhet. Kommer du in med en sprucken skärm ska det vara åtgärdat inom 30 minuter. Kan vi mot förmodan inte hålla det löftet erbjuds du alltid en lånetelefon om det behövs.” berättar Faez. Dessutom har de prisgaranti – och lovar alltid 10% bättre pris än konkurrenten om du mot förmodan skulle hitta ett bättre pris.

Missa inte heller deras erbjudanden just nu: Halva priset på glasskydd vid lagning av skärm. Dessutom bjuds man alltid på gratis felsökning, värde 199kr. 

Välkommen in till Jojomobil på Kanalgatan 19, precis mittemot busshållsplatserna på Hästtorget!
Besök Jojomobil på:
Hemsidahttps://www.jojomobil.se/
Instagram – jojo_mobil
Facebook – Jojo Mobil

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Populära skobutikerna flyttar: Scorett och Wallenbergs intar Lilla torg!

I går kom den glädjande nyheten att Scorett och Wallenbergs Skor flyttar in i Cenino Donnas tidigare tomma lokal vid Lilla torg. Den nya skobutiken, strategiskt belägen i den charmiga hörnlokalen ...

Dau Sushi & Bowls Restaurang: En upplevelse för både smaklökar och ögon!

Dau är det senaste tillskottet på Kristianstads restaurangkarta, med målet att erbjuda en unik och smakfull upplevelse för sina gäster. Vi satte oss ned med ägaren Loc Dau och servitrisen Anna f...

SAGA OF SCANDINAVIA: En ny utmanare på frisörlistan!

I Kristianstad City finns det redan ett tjugotal frisörsalonger, men det hindrade inte ägaren Elias Ballan och hans team från att vilja etablera sig i Kristianstad City. SAGA, som nyligen öppnade ...