Jojomobil har hittat hem i city

Publicerat: 1 september - 2022

Jojomobil har hittat hem i city

NY VERKSAMHET I CITY! 

Säg hej till Faez och Anas, herrarna bakom konceptet på Hästtorget med 5 stjärnor i betyg!

Jojomobil lagar och rustar upp mobiltelefoner, datorer, surfplattor, säkerhetskameror och spelkonsoler. Med en förkärlek för den senaste avancerade tekniken på marknaden så kan Faez & Anas serva även de allra senaste modellerna. 

Jojomobil fanns förr på Näsby och har väntat tålmodigt i 1,5 år på att Tolvan på Hästtorget skulle stå klart och få tummen upp att få flytta in sina nya lokaler. Enligt killarna själva är läget perfekt – man kan springa inom butiken när man är påväg till bussen, det finns parkering i närheten och utsikten över kanalen är omtyckt. Med en mycket större lokal kan också Jojomobil erbjuda och göra mer. Och det verkar tas väl emot!

“Det går riktigt bra. Och våra kunder är nöjda!” berättar Faez och visar stolt upp sina 157 Google recensioner – fem stjärnor och lovord om oslagbar service.

I butiken finns också alla accessoarer och tillbehör du kan tänka dig: Tangentbord, kameraskydd, skärmskydd, mobilskal, vristband till klockor – för att nämna några.

Varför ska man välja jojomobil? 

“Vi erbjuder alltid snabbservice, alltid garanti och alltid servat med stor kunskap och erfarenhet. Kommer du in med en sprucken skärm ska det vara åtgärdat inom 30 minuter. Kan vi mot förmodan inte hålla det löftet erbjuds du alltid en lånetelefon om det behövs.” berättar Faez. Dessutom har de prisgaranti – och lovar alltid 10% bättre pris än konkurrenten om du mot förmodan skulle hitta ett bättre pris.

Missa inte heller deras erbjudanden just nu: Halva priset på glasskydd vid lagning av skärm. Dessutom bjuds man alltid på gratis felsökning, värde 199kr. 

Välkommen in till Jojomobil på Kanalgatan 19, precis mittemot busshållsplatserna på Hästtorget!
Besök Jojomobil på:
Hemsidahttps://jojomobil.se/
Instagram – jojo_mobil
Facebook – Jojo Mobil

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Animalix – experter på klo- & pälsklippning

Glöm inte bort din fyrbenta kompis i vår! Animalix är ett av våra många guldkorn i city – och som dessutom är riktiga experter på både pälsvård & kloklippning! Kristianstad City fi...

Tack för ett magiskt 2022!

2022 kunde vi göra mer än någonsin för city! 22 evenemangsdagar, storsatsning på trygghet och uppskattade parker & installationer i stadsrummet – allt från sköna grönytor med pop-up ...

En plats för pizzaälskare på Västra Storgatan

EN PLATS FÖR PIZZAÄLSKARE Säg hej till Kasper och pizzakonceptet Johnnys Deli! Kasper har alltid lockats av tanken att öppna eget. Efter ett par år runtom i Kristianstad på olika restauranger, d...