KRÖNIKA: Det blir en annorlunda jul

Publicerat: 13 november - 2020

KRÖNIKA: Det blir en annorlunda jul

Det blir en annorlunda jul.
Vi hade rest oss igen, de flesta verksamheterna hade lyckats hitta en ny vardag med nya anpassade rutiner och servicelösningar. Vi möttes av två rejäla smällar på loppet av några veckor, och nu måste vi alla hjälpas åt. Hjälpas åt att hålla smittan nere och hålla avstånd till varandra men ändå ta hand om varandra. Alla kan vi göra skillnad och bromsa denna utveckling, samtidigt som vi stöttar butiker & restauranger som kämpar.

Lätt att handla lokalt!
Företagen ställer åter om och gör det tryggt för dig som kund. De hittar ständigt nya fantastiska servicelösningar. All information samlar vi på hemsidan – in och kika. En bra idé är att börja med dina julinköp redan nu – så sprider vi ut besöken!

Stötta Restauranger & caféer!
Handla hem färdiglagad mat till helgen, handla hem helgfikat istället för att baka och boka om istället för att boka av. De finner alltid lösningar för att du ska känna dig trygg!

Årets julklapp 2020!
Vi har den perfekta gåvan att ge till dina anställda. Vårt Gåvokort som gäller i över 50 verksamheter allt från butiker, till frisörer, och restaurangbesök. En unik gåva som passar alla. Den ger även dubbel effekt, då du samtidigt ger tillbaka till City!

Jul i City blir det oavsett Corona!
I år kryddas den på ett annorlunda vis – Vi kommer sprida ljus & glädje med dofter, smaker, och ljuvliga toner. I år lägger vi extra kraft på utsmyckning, belysning och små överraskningar.

Nu hjälps vi åt att stoppa smittspridningen och fortsätta stötta våra lokala företagare så att vi har dem kvar efter pandemin. Tack för att du väljer lokalt!

Charlotte Svärd, verksamhetsledare Kristianstad City

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Shothörnan – lika mycket show som skönt utehäng

På dagen, en restaurang. På kvällen och natten förvandlas det till ett livfullt kryp-in med spektakulära shower, kreativa smakkombinationer och lekfulla aktiviteter. Möt hjärnan bakom konceptet...

Kristianstads Mästerkock till Långlördag 31 augusti

Vinnaren av Kristianstads Mästerkock, Johan Rosander, kommer till Långlördag 31 augusti och bjuder på Masterclass på Lilla torg 11:30–12:30 tillsammans med ELON, Creation By Louvins och Coop Ci...

Med yrket som livselixir

MED YRKET SOM LIVSELIXIR Vi har fått en ny salong i city – varmt välkomna till stan och som medlemmar i Handelsföreningen önskar vi Salong Elixir! Säg hej till Anette och Ida, mor och dotte...