KRÖNIKA: Det blir en annorlunda jul

Publicerat: 13 november - 2020

KRÖNIKA: Det blir en annorlunda jul

Det blir en annorlunda jul.
Vi hade rest oss igen, de flesta verksamheterna hade lyckats hitta en ny vardag med nya anpassade rutiner och servicelösningar. Vi möttes av två rejäla smällar på loppet av några veckor, och nu måste vi alla hjälpas åt. Hjälpas åt att hålla smittan nere och hålla avstånd till varandra men ändå ta hand om varandra. Alla kan vi göra skillnad och bromsa denna utveckling, samtidigt som vi stöttar butiker & restauranger som kämpar.

Lätt att handla lokalt!
Företagen ställer åter om och gör det tryggt för dig som kund. De hittar ständigt nya fantastiska servicelösningar. All information samlar vi på hemsidan – in och kika. En bra idé är att börja med dina julinköp redan nu – så sprider vi ut besöken!

Stötta Restauranger & caféer!
Handla hem färdiglagad mat till helgen, handla hem helgfikat istället för att baka och boka om istället för att boka av. De finner alltid lösningar för att du ska känna dig trygg!

Årets julklapp 2020!
Vi har den perfekta gåvan att ge till dina anställda. Vårt Gåvokort som gäller i över 50 verksamheter allt från butiker, till frisörer, och restaurangbesök. En unik gåva som passar alla. Den ger även dubbel effekt, då du samtidigt ger tillbaka till City!

Jul i City blir det oavsett Corona!
I år kryddas den på ett annorlunda vis – Vi kommer sprida ljus & glädje med dofter, smaker, och ljuvliga toner. I år lägger vi extra kraft på utsmyckning, belysning och små överraskningar.

Nu hjälps vi åt att stoppa smittspridningen och fortsätta stötta våra lokala företagare så att vi har dem kvar efter pandemin. Tack för att du väljer lokalt!

Charlotte Svärd, verksamhetsledare Kristianstad City

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Kvittotävling – Vinn en avkopplande vistelse på Kristianstads Badrike Relax

Kvittotävling – Vinn en avkopplande vistelse för två på Kristianstads Badrike Relax Delta i vår lyxiga tävling och få chansen att vinna ett presentkort för två på Kristianstads Badrike...

Taxizon framför Rådhuset, Stora Torg

Kommunen stöttar den legala taxiverksamheten och inför en central taxizon framförRådhuset på prov mellan april och september 2024. Kom hem tryggt och säkert från krogen! Välj en laglig taxi so...

27
apr

Långlördag i city – Vårvisning

För vårens fjärde långlördag bjuds det in till en Vårvisning med tema mode & lyx. Såklart blir det också fina erbjudanden och aktiviteter runtom hos citys verksamheter! När butikerna har ...