Gåvokortet

Gåvokortet #FörKristianstadCity

Gåvokortet #FörKristianstadCity

#FörKristianstadCity – ett gåvokort med dubbel effekt.

Gåvokortet har tagits fram med ideén om att främja och stötta stadskärnan. En osäker tid som började se en ljusning har nu kastats omkull inför årets viktigaste handel. Vi befinner oss i en minst sagt annorlunda tid – och att kunden väljer lokalt kan vara avgörande för verksamheter som har det kämpigt.

Det är med fördel en perfekt företagspresent, gåvokorten utformas nämligen efter beställning med företagets logga (vid beställning på minst 50st Gåvokort) och valt belopp (100kr, 200kr eller 500kr). Så passa på att glädja era medarbetare i dessa prövande tider med en sommargåva med hjärtat på rätta platsen – du glädjer samtidigt en småföretagare!

Med den korta giltighetstiden – fram till 1 januari 2022 – hjälper vi city, och de aktörer som tillsammans utgör vår stadskärna, här och nu.

Jag vill köpa! Hur fungerar det?

  • Företag/Organisationer köper Gåvokorten via Kristianstad City. Kontakt görs via pauline@kristianstadcity.se
  • Gåvokorten tas fram på beställning i vald valuta: 100kr, 200kr, 500kr eller 1000kr och har företagets logga på sig vid beställningar på minst 50st Gåvokort. OBS – kortets summa går inte att dela upp på flera verksamheter, vi rekommenderar därför att köpa fler gåvokort med en mindre summa.
  • Kort kan ej lösas in mot kontanter.
  • Anslutna verksamheter hittar du till höger.

    OBS! Korten görs på beställning. Vid eventuella förutsedda händelser kan korten komma att bli försenade.

Jag vill ansluta mig! Hur fungerar det?

  • Gåvokorten gäller endast hos Kristianstad Citys medlemmar som anslutit sig. Vill du bli medlem? Ansök här. Är du redan medlem? Toppen! Vill du ansluta dig direkt, meddela oss på info@kristianstadcity.se
  • Kunden betalar hos någon av de anslutna verksamheterna. Gåvokortet gäller hos endast en verksamhet. Verksamheter tar själv ställning till om man kan ge tillgodokvitto på resterande belopp.
  • Det anslutna företaget fakturerar sedan Kristianstad Citysamverkan AB på använt belopp, tillsammans med kopia på Gåvokortet och företagets namn. OBS. Momsfritt – du fakturerar endast för gåvokortsbeloppet.
  • Vi kommer att begränsa valörernas giltighetshetstid för att få igång handeln snabbt. Detta står också tryckt på gåvokortet.

OBS! Skulle eventuella kommande covid-19 restriktioner påverka butikernas tillgänglighet eller öppettider som en samlad enhet skjuts giltighetstiden fram i samråd med Kristianstad City.

Mer information kring fakturering och annan viktig information erhåller ni framöver. 

Tack till alla som köpt och stöttat city genom Gåvokortet: