Musikkvällar

MUSIKKVÄLLAR I CITY
ÄR TILLBAKA 2024 – FRI ENTRÉ!

PROGRAMMET FÖR MUSIKKVÄLLAR I CITY

2 JULI – TENNESSEE TEARS & JONATHAN NYBERG
9 JULI – LOULOU LAMOTTE & SOPHIE & CHRIS
16 JULI – FRANS
23 JULI – TOMMY NILSSON

Musikkvällar i city har blivit en kär sommartradition. Med en månad till start kan vi äntligen avslöja årets lineup och – inte nog med det – en ny spelplats. 

2024 blir evenemangets femte upplaga med fyra tisdagskvällar i juli. 2024 intar konceptet en ny skepnad när Musikkvällarna byter spelplats till Kristianstad Citys vardagsrum: Lilla Torg. 

“Äntligen är vi tillbaka! Efter fem år på Stora Torg är det dags att tänka nytt och utveckla Musikkvällarna. Genom att sommaren 2024 byta till Lilla Torg blir det en lite mer intim känsla och mer puls i publiken och på de närliggande uteserveringarna,” berättar Charlotte Svärd. “På Lilla Torg vill vi skapa en känsla av hemmafest!

Musikkvällar i city är ett projekt av Sparbanken Skåne, Kristianstad City, Kulturföreningen Äntligen och Kristianstads Kommun med stöd av Handelsföreningen och citys krögare. 

Ett stort tack till bidragande krögare och hotell: First Hotel Christian IV, Flabben, Grisen & Draken, La Bottega Del Gusto, La Cucina, Restaurang Martini, Smaca, Stadshotellet, Steakhouse, Otto Glassbar, O’Learys & Consid.

HÅLLTIDER – OBS! Tiderna är preliminära – kom i god tid!
– Musikkvällar i city start kl 18:00
– Första akt 18:30
– Huvudakt 20:00

2
jul

Musikkvällar i city – Tennessee Tears & Jonathan Nyberg

2 juli inleder vi 2024 års Musikkvällar och fyller Lilla Torg med stämningsfull musik av Tennessee Tears.

9
jul

Musikkvällar i city – Loulou Lamotte & Sophie & Chris

Loulous musikkarriär började ta fart långt före The Mamas blev verklighet. En del lärde känna Loulou genom hennes Idol-medverkan och i södra Sverige har hon för arrangörer länge varit lokalkändis.

16
jul

Musikkvällar i city – Frans

Frans Jeppsson Wall, mer känd som Frans, slog igenom nationellt som sjuåring med sin hyllningssång till Zlatan Ibrahimovi?, ”Who’s da Man”.

23
jul

Musikkvällar i city – Tommy Nilsson

Med en röst fylld av emotionell kraft och en imponerande mångsidighet har han blivit en älskad artist över generationer. Tommy Nilsson visar med stil och tydlighet vad som är hans signum.

PARKERING
Galleria Boulevard bjuder på 1-timmes gratis parkering i Galleria Boulevards parkeringshus. Det finns även parkeringar på Naturum och Yllan. Läs mer här.