Symaskinshusets Stickcafé lockar stickentusiaster i Kristianstad!

Publicerat: 28 mars - 2024

Symaskinshusets Stickcafé lockar stickentusiaster i Kristianstad!

Vilket fantastiskt initiativ! Symaskinshuset Stickcafé är verkligen en fröjd för alla stickentusiaster där ute! Med 40 glada stickare i alla åldrar samlade under samma tak, finns en känsla av gemenskap och inspiration som genomsyrar hela atmosfären. Att Symaskinshuset dessutom har kvällsöppet i butiken med förmånliga erbjudanden gör upplevelsen ännu mer speciell.

Stickcafét inleds med en spännande presentation av nya produkter och mönster. Efter en stunds shopping och lite stickande väntar en välbehövlig fikapaus med förstklassigt kaffe och läckra smörgåsar från Conditori Duvanders.

Att få dela mönster, idéer och skratt med andra stickentusiaster är verkligen en lyx, tyckte flera av kvällens gäster. Trots att det kanske inte blir så mycket stickat när man har så roligt tillsammans, är det värt varenda minut. Att träffa nya vänner och utbyta erfarenheter är ju halva nöjet!

Någon stickar en kofta till sig själv, någon följer mönster och skapar Pokémon- och hundfigurer efter barnbarnens önskemål. En nybliven mormor har precis tagit upp stickningen igen för att skapa söta sommarklänningar till sina älskade små.

Nästa tillfälle för stickcafé är redan inplanerat, och många längtar redan. Helena och Lotta från Symaskinshuset finns runt omkring för att stötta och mingla från bord till bord, vilket gör att man verkligen känner sig välkommen och omhändertagen.

Kristianstad citysamverkan är stolta över samarbetet mellan Symaskinshuset och Conditori Duvanders, och hur det skapar minnesvärda stunder för stadens stickentusiaster.

Följ Symaskinshuset på instagram för att inte missa nya erbjudanden och aktiviteter.
Kommande stickcafé: 17 april, 15 maj. Bokning sker i butiken.


FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Kvittotävling – Vinn en avkopplande vistelse på Kristianstads Badrike Relax

Kvittotävling – Vinn en avkopplande vistelse för två på Kristianstads Badrike Relax Delta i vår lyxiga tävling och få chansen att vinna ett presentkort för två på Kristianstads Badrike...

Taxizon framför Rådhuset, Stora Torg

Kommunen stöttar den legala taxiverksamheten och inför en central taxizon framförRådhuset på prov mellan april och september 2024. Kom hem tryggt och säkert från krogen! Välj en laglig taxi so...

27
apr

Långlördag i city – Vårvisning

För vårens fjärde långlördag bjuds det in till en Vårvisning med tema mode & lyx. Såklart blir det också fina erbjudanden och aktiviteter runtom hos citys verksamheter! När butikerna har ...