Symaskinshusets Stickcafé lockar stickentusiaster i Kristianstad!

Publicerat: 28 mars - 2024

Symaskinshusets Stickcafé lockar stickentusiaster i Kristianstad!

Vilket fantastiskt initiativ! Symaskinshuset Stickcafé är verkligen en fröjd för alla stickentusiaster där ute! Med 40 glada stickare i alla åldrar samlade under samma tak, finns en känsla av gemenskap och inspiration som genomsyrar hela atmosfären. Att Symaskinshuset dessutom har kvällsöppet i butiken med förmånliga erbjudanden gör upplevelsen ännu mer speciell.

Stickcafét inleds med en spännande presentation av nya produkter och mönster. Efter en stunds shopping och lite stickande väntar en välbehövlig fikapaus med förstklassigt kaffe och läckra smörgåsar från Conditori Duvanders.

Att få dela mönster, idéer och skratt med andra stickentusiaster är verkligen en lyx, tyckte flera av kvällens gäster. Trots att det kanske inte blir så mycket stickat när man har så roligt tillsammans, är det värt varenda minut. Att träffa nya vänner och utbyta erfarenheter är ju halva nöjet!

Någon stickar en kofta till sig själv, någon följer mönster och skapar Pokémon- och hundfigurer efter barnbarnens önskemål. En nybliven mormor har precis tagit upp stickningen igen för att skapa söta sommarklänningar till sina älskade små.

Nästa tillfälle för stickcafé är redan inplanerat, och många längtar redan. Helena och Lotta från Symaskinshuset finns runt omkring för att stötta och mingla från bord till bord, vilket gör att man verkligen känner sig välkommen och omhändertagen.

Kristianstad citysamverkan är stolta över samarbetet mellan Symaskinshuset och Conditori Duvanders, och hur det skapar minnesvärda stunder för stadens stickentusiaster.

Följ Symaskinshuset på instagram för att inte missa nya erbjudanden och aktiviteter.
Kommande stickcafé: 17 april, 15 maj. Bokning sker i butiken.


FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Ellen MacLeod – Konstnären med Kristianstad som inspiration

Konstnären Ellen MacLeod tar Kristianstad city med storm med sin kommande vernissage på Västra Storgatan 33 den 25 maj mellan 14:00-17:00. Med en passion för konst som sträcker sig ända från ba...

Smakrunda 25 maj 2024

I lokal regi skapar Kristianstad City tillsammans med åtta aktörer i city årets mest smakfulla runda. Den första upplagan av Smakrunda Kristianstad går av stapeln under Kulturnatt 25 maj. Samla d...

Valborg i city 2024

VALBORG I CITY 2024 Våren är här! Valborg firas bäst i city. Här kommer några tips på hur du kan spendera morgondagens firande. Valborg i Tivoliparken Vi ses klockan 20.30 för att lyssna på v...