Nails with Lowe – satsar på helhetsupplevelsen för kunden!

Publicerat: 25 mars - 2024

Nails with Lowe – satsar på helhetsupplevelsen för kunden!

I en mysig lokal mitt i Kristianstad träffar vi Ida, en etablerad nagelterapeut som har varit verksam i branschen i 16 år. Medan hennes två små hundkompisar leker runt i salongen, berättar hon om sin långa resa i skönhetsbranschen och hur hon ständigt strävar efter att erbjuda sina kunder en helhetsupplevelse.

Ida berättar att hon är mycket nöjd med sin alldeles lagom stora salong. Beläget centralt med bra parkeringsmöjligheter, men ändå avskilt från stadens brus, ger den en perfekt balans och ett härligt lugn.

– ”Det är viktigt för mig att mina kunder känner sig avslappnade och bekväma när de besöker mig”, förklarar hon.

På väggen framhävs Idas omfattande erfarenhet genom en imponerande samling av fina diplom, som bekräftar hennes kompetens inom olika områden såsom nagelterapeut, make up specialist, öron- och näshålstagning, teater- och effekt makeup, spraytan, vaxning samt bryn och fransar.

För Ida handlar det inte bara om att göra kunderna snygga på ytan, utan om att skapa en helhetsupplevelse som får dem att känna sig vackra både inuti och utanpå. Följ gärna Nails with Lowe på sociala medier för att ta del av fantastiska kundresultat som verkligen inspirerar, tidsbokning sker på 0708-250 495.

Efter många framgångsrika år i Kristianstad välkomnar vi med glädje Nails with Lowe som ny medlemmen i Kristianstad City. Det är extra glädjande att Ida inte bara delar vår entusiasm för innerstadens utveckling, utan också har en stark tro på dess framtid. Om du vill att din verksamhet ska bli en del av vår gemenskap, läs mer på www.kristianstadcity.se/medlem.

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Kvittotävling – Vinn en avkopplande vistelse på Kristianstads Badrike Relax

Kvittotävling – Vinn en avkopplande vistelse för två på Kristianstads Badrike Relax Delta i vår lyxiga tävling och få chansen att vinna ett presentkort för två på Kristianstads Badrike...

Taxizon framför Rådhuset, Stora Torg

Kommunen stöttar den legala taxiverksamheten och inför en central taxizon framförRådhuset på prov mellan april och september 2024. Kom hem tryggt och säkert från krogen! Välj en laglig taxi so...

27
apr

Långlördag i city – Vårvisning

För vårens fjärde långlördag bjuds det in till en Vårvisning med tema mode & lyx. Såklart blir det också fina erbjudanden och aktiviteter runtom hos citys verksamheter! När butikerna har ...