Långlördag i city – Barnens city och Påskfest

30 mar

Långlördag i city – Barnens city och Påskfest

För vårens tredje långlördag förvandlas Lilla Torg till ett barnkalas med påsktema! Såklart blir det också fina erbjudanden och aktiviteter runtom hos citys verksamheter. När butikerna har stängt tar restaurangerna över, så att du får en härlig heldag på stan.

Lions Kristianstad – Korvgrillning och Påskharen kommer med godis
11:00-15:00 – Lions korvgubbar grillar på Lilla torg
11:30 Påskharen kommer till Lilla torg med påskägg till barnen, först till kvarn.
13:00 – Påskharen kommer till Lilla torg med påskägg till barnen, först till kvarn.

Ansiktsmålning
Emma Borgström är på plats med ansiktsmålning på Lilla Torg.

Bildjakt hos Polarnopyret: Vinn, fröplantera, och få goodiebags
11.00-14.00 Delta i bildjakt hos Polarnopyret där du har chansen att vinna fantastiska priser, plantera ett frö för framtiden, och få med dig en härlig goodiebag om du är en av de fem första kunder som handlar för 500 kr eller mer. Passa på att bli medlem och få 20% på ett helt köp.

Hemmakväll påsk pop-up
Citys godisbutik intar Lilla torg med påskgodis, sockervadd och tävlingar med chansen att vinna fantastiska priser i butiken.

Hassans Tivoli
Lilla Torg förvandlas till ett barnkalas! Hassans Tivoli är på plats med karuseller & hoppborg.

Symaskinshuset
Vinn ett påskägg med pysselprylar, du hittar mer information i butikens skyltfönster.

Gratis påsk pannkaka hos Cafe Bruncheriet
Börja Långlördagen med en brunch hos cafe Bruncheriet så bjuds barnen på en gratis påsk pannkaka.

Påskfirande hos Naturkompaniet, 11.00-14.00
Gädda egna våfflor över öppen eld utanför vår butik eller gå en tipsrunda och vinn ett litet pris (Gäller för barn upp till 13 år present, så långt lagret räcker). Tipsrundan pågår under påsklovet t.o.m. 6 april. Vinnaren av tipsrundan presenteras på Instagram.

Påsk på Laserdome
Påskdrinken Hip Hops för både vuxna o barn för 45 kr i Zer0bar. För alla som spelar Laserdome blir det traditionell egg-hunt.

Animalix
Påskäggsjakt för barnen i butiken med en liten godis som belöning. Utvalda sorter av Ever Clean Kattsand 10L för endast 199kr! (Ord.pris 299kr) samt 10% på alla gnagartillbehör (ej foder).

The Bodyshop Kristianstad
Under långlördagen har butiken två fina erbjudanden, dels 3 för 2 på alla minisar men också köp två, få den ena för halva priset. Som endast gäller på vår body care serie.

Uteserveringspremiär hos Blue.co Store
Påskmys i vårsolen med bubbel och praliner.

Påskfrunch
Hela påskhelgen dukar Quality Hotel – Grand Kristianstad upp en härlig buffè med äggstra godsaker. För att boka bord ring 044-284817 eller maila: q.grand.kristianstad@strawberry.se. Pris 195:-, Alla barn upp till 6 år äter gratis, Barn 6-10 år halva priset

Jafaris Donuts & Churros
Kommer till Lilla torg och säljer färska Donuts & Churros.

Foodtrucks
Langosvagnen, Wrapped up

Fler aktiviteter och erbjudande presenteras inom kort.

X

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Shothörnan – lika mycket show som skönt utehäng

På dagen, en restaurang. På kvällen och natten förvandlas det till ett livfullt kryp-in med spektakulära shower, kreativa smakkombinationer och lekfulla aktiviteter. Möt hjärnan bakom konceptet...

Kristianstads Mästerkock till Långlördag 31 augusti

Vinnaren av Kristianstads Mästerkock, Johan Rosander, kommer till Långlördag 31 augusti och bjuder på Masterclass på Lilla torg 11:30–12:30 tillsammans med ELON, Creation By Louvins och Coop Ci...

Med yrket som livselixir

MED YRKET SOM LIVSELIXIR Vi har fått en ny salong i city – varmt välkomna till stan och som medlemmar i Handelsföreningen önskar vi Salong Elixir! Säg hej till Anette och Ida, mor och dotte...