Dau Sushi & Bowls Restaurang: En upplevelse för både smaklökar och ögon!

Publicerat: 23 februari - 2024

Dau Sushi & Bowls Restaurang: En upplevelse för både smaklökar och ögon!

Dau är det senaste tillskottet på Kristianstads restaurangkarta, med målet att erbjuda en unik och smakfull upplevelse för sina gäster. Vi satte oss ned med ägaren Loc Dau och servitrisen Anna för att höra mer om deras resa och den nyöppnade restaurangen på Södertorg.

Loc berättar att han är en av grundarna bakom den allra första Sushi take away-restaurangen i Eslöv. Tankarna på att expandera konceptet har funnits länge, och när de hittade den perfekta lokalen för sitt koncept mitt i Kristianstad på Södertorg var det bara att satsa.

Restaurangen erbjuder inte bara sushi utan även en variation av japanska rätter och bowls. Alla såser görs enligt deras eget recept, vilket ger deras rätter en unik och autentisk smak. Anna förklarar att de fokuserar på att ge gästerna en helhetsupplevelse genom att inte bara tillfredsställa smaklökarna utan också ögat.

– Presentationen är en otroligt viktig del av matupplevelsen, säger ägaren Loc Dau.

Dau är en idealisk plats för olika tillfällen, från lunchmöten och catering till familjemiddagar och kvällar med vänner. För dem som söker luncherbjudanden berättar Anna att de har speciella lunchpriser som även inkluderar kaffe/te. Restaurangen är öppen varje dag förutom måndagar, och på helgerna har de öppet till klockan 23. Observera att köket stänger en timme innan restaurangen stänger.

Just nu har Dau ett öppningserbjudande, 20% rabatt på både take away och i restaurangen vid beställning online eller via app, ange koden ”daukris24”.

Att besöka Dau på Västra storgatan 51 är inte bara en smakresa utan också en minnesvärd upplevelse.

Instagram: @dausushikristianstad
Hemsida: https://kristianstad.dausushi.se/

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Kvittotävling – Vinn en avkopplande vistelse på Kristianstads Badrike Relax

Kvittotävling – Vinn en avkopplande vistelse för två på Kristianstads Badrike Relax Delta i vår lyxiga tävling och få chansen att vinna ett presentkort för två på Kristianstads Badrike...

Taxizon framför Rådhuset, Stora Torg

Kommunen stöttar den legala taxiverksamheten och inför en central taxizon framförRådhuset på prov mellan april och september 2024. Kom hem tryggt och säkert från krogen! Välj en laglig taxi so...

27
apr

Långlördag i city – Vårvisning

För vårens fjärde långlördag bjuds det in till en Vårvisning med tema mode & lyx. Såklart blir det också fina erbjudanden och aktiviteter runtom hos citys verksamheter! När butikerna har ...