SAGA OF SCANDINAVIA: En ny utmanare på frisörlistan!

Publicerat: 21 februari - 2024

SAGA OF SCANDINAVIA: En ny utmanare på frisörlistan!

I Kristianstad City finns det redan ett tjugotal frisörsalonger, men det hindrade inte ägaren Elias Ballan och hans team från att vilja etablera sig i Kristianstad City.

SAGA, som nyligen öppnade i Galleria Boulevard, har inte bara erfarna frisörer och barberare, utan även förmånliga priser, vilket enligt ägaren Elias gör det till det perfekta valet för hela familjen.

-”Pappor kan trimma skägget, mammor kan prova nya hårfärger, och barnen får snygga och lekfulla klippningar,” säger Elias entusiastiskt.

Frisören Julia berättar att utöver de vanliga frisör- och barberartjänsterna har salongen prisvärda pensionärsklippningar för 290 kr. De strävar också efter att vara extra studentvänliga genom att erbjuda studenter 20% rabatt på både produkter och tjänster.

SAGA OF SCANDINAVIA är inte bara en utmanare på frisörlistan, salongen är här för att stanna. Nyheten om att de snart kommer vara granne med Högskolan Kristianstad är helt i linje med SAGAs satsning i Kristianstad City, enligt Elias.

Följ SAGA OF SCANDINAVIA på Instagram för att inte missa de senaste trenderna, erbjudandena och inspirerande före- och efterbilder.

Vi önskar SAGA OF SCANDINAVIA ett stort lycka till och varmt välkomna till Kristianstad city.

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Shothörnan – lika mycket show som skönt utehäng

På dagen, en restaurang. På kvällen och natten förvandlas det till ett livfullt kryp-in med spektakulära shower, kreativa smakkombinationer och lekfulla aktiviteter. Möt hjärnan bakom konceptet...

Kristianstads Mästerkock till Långlördag 31 augusti

Vinnaren av Kristianstads Mästerkock, Johan Rosander, kommer till Långlördag 31 augusti och bjuder på Masterclass på Lilla torg 11:30–12:30 tillsammans med ELON, Creation By Louvins och Coop Ci...

Med yrket som livselixir

MED YRKET SOM LIVSELIXIR Vi har fått en ny salong i city – varmt välkomna till stan och som medlemmar i Handelsföreningen önskar vi Salong Elixir! Säg hej till Anette och Ida, mor och dotte...