SAGA OF SCANDINAVIA: En ny utmanare på frisörlistan!

Publicerat: 21 februari - 2024

SAGA OF SCANDINAVIA: En ny utmanare på frisörlistan!

I Kristianstad City finns det redan ett tjugotal frisörsalonger, men det hindrade inte ägaren Elias Ballan och hans team från att vilja etablera sig i Kristianstad City.

SAGA, som nyligen öppnade i Galleria Boulevard, har inte bara erfarna frisörer och barberare, utan även förmånliga priser, vilket enligt ägaren Elias gör det till det perfekta valet för hela familjen.

-”Pappor kan trimma skägget, mammor kan prova nya hårfärger, och barnen får snygga och lekfulla klippningar,” säger Elias entusiastiskt.

Frisören Julia berättar att utöver de vanliga frisör- och barberartjänsterna har salongen prisvärda pensionärsklippningar för 290 kr. De strävar också efter att vara extra studentvänliga genom att erbjuda studenter 20% rabatt på både produkter och tjänster.

SAGA OF SCANDINAVIA är inte bara en utmanare på frisörlistan, salongen är här för att stanna. Nyheten om att de snart kommer vara granne med Högskolan Kristianstad är helt i linje med SAGAs satsning i Kristianstad City, enligt Elias.

Följ SAGA OF SCANDINAVIA på Instagram för att inte missa de senaste trenderna, erbjudandena och inspirerande före- och efterbilder.

Vi önskar SAGA OF SCANDINAVIA ett stort lycka till och varmt välkomna till Kristianstad city.

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Kvittotävling – Vinn en avkopplande vistelse på Kristianstads Badrike Relax

Kvittotävling – Vinn en avkopplande vistelse för två på Kristianstads Badrike Relax Delta i vår lyxiga tävling och få chansen att vinna ett presentkort för två på Kristianstads Badrike...

Taxizon framför Rådhuset, Stora Torg

Kommunen stöttar den legala taxiverksamheten och inför en central taxizon framförRådhuset på prov mellan april och september 2024. Kom hem tryggt och säkert från krogen! Välj en laglig taxi so...

27
apr

Långlördag i city – Vårvisning

För vårens fjärde långlördag bjuds det in till en Vårvisning med tema mode & lyx. Såklart blir det också fina erbjudanden och aktiviteter runtom hos citys verksamheter! När butikerna har ...