Långlördag i city – Hälsa och Hållbarhet

2 mar

Långlördag i city – Hälsa och Hållbarhet

Fina erbjudanden och aktiviteter väntar runtom i citys butiker. När butikerna stänger tar restaurangerna över för en härlig kväll på stan i Kristianstad city.

AKTIVITETER

10.00-16.00 Leta hälsovinster
Långlördagens medverkande gym- och träningsanläggningar har gömt hälsovinster i Kristianstad citys butiker verksamheter. Hitta en hälsovinst och få bättre kostvanor, ökad fysisk aktivitet, förbättrad mental hälsa och en positiv påverkan på välbefinnandet.

10.00-16.00 Wellness Studio Kristianstad, Lilla torg
Dags att börja träna? Wellness Studio Kristianstad hjälper dig att komma igång! På Lilla torg kan du utforska effektiva viktminskningsprogram, gör detaljerade Inbodymätningar, utmana dig själv med styrkeövningar och delta i tävlingar. Du kan också anmäla dig kostnadsfritt till 21-dagars BioCircuitkurs (Läs mer här) eller boka en gratis konsultation med personliga tränare för att diskutera träning, kost och dina mål.

10.00-16.00 Actic, Lilla torg
Träna ett fartfyllt gruppträningspass med Actic vid 12.30 & 14.30 på Lilla torg. I Actics tält kan du mäta din kroppssammansättning och medverka i en tävling.

10.00-16.00 EC Healthclub, Lilla torg
Presentkort på 500kr och Goodiebags delas ut till dom första 50 personerna som kommer till vårt tält! Mer än bara träning? Hos EC Health Club blir du färdig med träningen på 17,5 min, om du vill. På Lilla Torg kan du höra mer om vår frukostklubb, viktminskningsklubb med lic. Kostrådgivare och mycket mer. Du kommer att kunna tävla i vår familjevänliga trekamp och vinna ett presentkort på 5000kr! Skynda dig – vi älskar att träffa dig!

10.00-16.00 Lions korvgrillning, Lilla torg

10.00-15.00 Röda Korset, Lilla Torg
Dina hela och rena kläder, möbler och saker kan du lämna till Röda Korsets second hand-pop up på Lilla torg. Det som är helt, rent och fungerande kan de sälja och på så sätt få in pengar som används för att hjälpa människor i utsatthet – både lokalt, i Sverige och i andra länder.

11.00-16.00 Fritidsbanken Pop Up, Lilla torg
Låna och lämna in sportutrustning, gratis. Fritidsbanken är som ett bibliotek fast med sport- och fritidsprylar.

10.00-16.00 Café & Bistro Kulturkvarteret Kristianstad, Lilla torg
Bjuder på smakprover med schyssta lokala råvaror, både hälsosamt och hållbart.

11.00-15.00 Öppet rådhus, Stora torg
Åk upp till högsta våningen i Rådhuset, beundra utsikten, testa olika aktiviteter och lär dig mer om kommunen. Läs mer här

11.00-15.00 Energi och säkerhet, Stora torg.
Kom och träffa C4 Energi för att få svar på dina frågor om solceller och elbilsladdning. Utforska brandbilarna och prata med räddningstjänsten. Möt också Frivilliga Resursgruppen (FRG) som är där för att visa hur du kan hjälpa till vid kriser.

11.00-17.00 Dear Planet – Gameshow, Regionmuseet Kristanstad
Är du redo att utmana dig själv och dina vänner i den interaktiva gameshowen Dear Planet? Här tävlar du i frågor kring miljö, klimat och hållbar utveckling. Läs mer här

12.00 & 14.00 Testa Tantparkour, Lilla Torg
Parkour är en träningsform där du på enkla och lekfulla sätt tar dig förbi, under och över olika typer av hinder i omgivningen – ett roligt sätt att träna smidighet, rörlighet och balans. 

ERBJUDANDEN

PO.P Second Hand
Det bästa för miljön är att återanvända kläder. Lämna in begagnade PO.P-plagg i butiken på Västra storgatan 46 så ger butiken dem nytt liv – och du får en värdecheck att shoppa för. Alla nya medlemmar får dessutom 20% på ett köp samt 500 poäng rakt in på medlemskapet. 

Animalix – Minska Svinnet
På Nya Boulevarden 10 kan du bland annat fynda kvalitets djurfoder med kort datum.

Akademibokhandeln – Bokrea
På Västra storgatan 37 pågår Sveriges största bokrea på.

The Bodyshop
Om man handlar för 450kr får man en gåva på köpet med en showergel från vår wellness serie värde 155kr.

Lindri
20% på allt stickat från Micha.

Busfrö
Busfrö Secondhand arbetar med hållbarhet alla dagar i veckan så även under Långlördagen. Varmt välkomna!

Restaurang Smaca – Närproducerat & smakfullt
Dagens lördagslunch på Restaurang Smaca: Grillad pluma, broccoli, paprika, rödvinssky, senapsemulsion, rostad potatis.

Erbjudanden uppdateras kontinuerligt

Välkomna till en fantastisk dag fylld med stadsupplevelser!

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Kvittotävling – Vinn en avkopplande vistelse på Kristianstads Badrike Relax

Kvittotävling – Vinn en avkopplande vistelse för två på Kristianstads Badrike Relax Delta i vår lyxiga tävling och få chansen att vinna ett presentkort för två på Kristianstads Badrike...

Taxizon framför Rådhuset, Stora Torg

Kommunen stöttar den legala taxiverksamheten och inför en central taxizon framförRådhuset på prov mellan april och september 2024. Kom hem tryggt och säkert från krogen! Välj en laglig taxi so...

27
apr

Långlördag i city – Vårvisning

För vårens fjärde långlördag bjuds det in till en Vårvisning med tema mode & lyx. Såklart blir det också fina erbjudanden och aktiviteter runtom hos citys verksamheter! När butikerna har ...