Premiär för Ramen & Bao på Östra Boulevarden

Publicerat: 8 februari - 2023

Premiär för Ramen & Bao på Östra Boulevarden

Igårkväll hade Jens Fältman, profilen bakom ikoniska Kristianstads-restaurangen Bar-B-Ko, smygpremiär för pop-up restaurangen Ramen & Bao på Östra Boulevarden.

Kristianstad City tittade förbi och undrar såklart – hur känns det?

“Bättre än förväntat! Allt stämmer. Miljön stämmer, vi fick känslan vi eftersökte och smakerna sitter. Alla timmar av provlagning och matsmak har landat i något riktigt fint!” berättar Jens stolt.

Ambitionen är att Ramen & Bao ska vara en mötesplats för glädje, värme, skön musik och såklart kul dricka och god mat. Jens ser framför sig hur det blir en solklar plats för AW-häng – där man gärna spenderar ett par timmar, äter gott och provar på spännande hantverksöl. ?

Jens och hans team, som nu intagit Östra Boulevarden, känner man huvudsakligen igen som proffsen bakom köttrestaurangen på Tivoligatan. Ramen & Bao som står i rampljuset på det nya konceptet är dock inget något nytt för gänget, som själva ätit det som p-mat under två års tid och dessutom erbjudit det som förrätt på Bar-B-Ko. Mottagandet under denna tiden har gjort det solklart att Kristianstadsborna är redo. Dessutom menar Jens att stadskärnan är i en förändring där mötesplatser, känslor, smaker och upplevelser blir allt viktigare – vilket gör att restaurangen ligger helt rätt i tiden!

Lokalen har renoverats sedan i höstas och Jens vill rikta ett stort tack till ABK som varit med under hela resan. “Det har känts mer som en samarbetspartner än en hyresvärd. Jag känner mig otroligt tacksam över att få arbeta med en hyresvärd som verkligen väljer att satsa och tro på våra idéer – och på stadskärnan.”

Välkommen till Ramen & Bao på Östra Boulevarden önskar Jens med personal!

ÖPPETTIDER
Måndag-torsdag 11:30-20:30
Fredag-lördag: 11:30-22:00

? Ramen & Bao, Östra Boulevarden 46

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Populära skobutikerna flyttar: Scorett och Wallenbergs intar Lilla torg!

I går kom den glädjande nyheten att Scorett och Wallenbergs Skor flyttar in i Cenino Donnas tidigare tomma lokal vid Lilla torg. Den nya skobutiken, strategiskt belägen i den charmiga hörnlokalen ...

Dau Sushi & Bowls Restaurang: En upplevelse för både smaklökar och ögon!

Dau är det senaste tillskottet på Kristianstads restaurangkarta, med målet att erbjuda en unik och smakfull upplevelse för sina gäster. Vi satte oss ned med ägaren Loc Dau och servitrisen Anna f...

SAGA OF SCANDINAVIA: En ny utmanare på frisörlistan!

I Kristianstad City finns det redan ett tjugotal frisörsalonger, men det hindrade inte ägaren Elias Ballan och hans team från att vilja etablera sig i Kristianstad City. SAGA, som nyligen öppnade ...