Premiär för Ramen & Bao på Östra Boulevarden

Publicerat: 8 februari - 2023

Premiär för Ramen & Bao på Östra Boulevarden

Igårkväll hade Jens Fältman, profilen bakom ikoniska Kristianstads-restaurangen Bar-B-Ko, smygpremiär för pop-up restaurangen Ramen & Bao på Östra Boulevarden.

Kristianstad City tittade förbi och undrar såklart – hur känns det?

“Bättre än förväntat! Allt stämmer. Miljön stämmer, vi fick känslan vi eftersökte och smakerna sitter. Alla timmar av provlagning och matsmak har landat i något riktigt fint!” berättar Jens stolt.

Ambitionen är att Ramen & Bao ska vara en mötesplats för glädje, värme, skön musik och såklart kul dricka och god mat. Jens ser framför sig hur det blir en solklar plats för AW-häng – där man gärna spenderar ett par timmar, äter gott och provar på spännande hantverksöl. ?

Jens och hans team, som nu intagit Östra Boulevarden, känner man huvudsakligen igen som proffsen bakom köttrestaurangen på Tivoligatan. Ramen & Bao som står i rampljuset på det nya konceptet är dock inget något nytt för gänget, som själva ätit det som p-mat under två års tid och dessutom erbjudit det som förrätt på Bar-B-Ko. Mottagandet under denna tiden har gjort det solklart att Kristianstadsborna är redo. Dessutom menar Jens att stadskärnan är i en förändring där mötesplatser, känslor, smaker och upplevelser blir allt viktigare – vilket gör att restaurangen ligger helt rätt i tiden!

Lokalen har renoverats sedan i höstas och Jens vill rikta ett stort tack till ABK som varit med under hela resan. “Det har känts mer som en samarbetspartner än en hyresvärd. Jag känner mig otroligt tacksam över att få arbeta med en hyresvärd som verkligen väljer att satsa och tro på våra idéer – och på stadskärnan.”

Välkommen till Ramen & Bao på Östra Boulevarden önskar Jens med personal!

ÖPPETTIDER
Måndag-torsdag 11:30-20:30
Fredag-lördag: 11:30-22:00

? Ramen & Bao, Östra Boulevarden 46

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Shothörnan – lika mycket show som skönt utehäng

På dagen, en restaurang. På kvällen och natten förvandlas det till ett livfullt kryp-in med spektakulära shower, kreativa smakkombinationer och lekfulla aktiviteter. Möt hjärnan bakom konceptet...

Kristianstads Mästerkock till Långlördag 31 augusti

Vinnaren av Kristianstads Mästerkock, Johan Rosander, kommer till Långlördag 31 augusti och bjuder på Masterclass på Lilla Torg 11:30–12:30 tillsammans med ELON,  Creations by Louvins och Stor...

Med yrket som livselixir

MED YRKET SOM LIVSELIXIR Vi har fått en ny salong i city – varmt välkomna till stan och som medlemmar i Handelsföreningen önskar vi Salong Elixir! Säg hej till Anette och Ida, mor och dotte...