Nytt i city: Sushi i fine dining stil

Publicerat: 4 februari - 2022

Nytt i city: Sushi i fine dining stil

Nyligen tog SUSHI MAKI Bar & Restaurang över Innergården & Vänners gamla lokaler på Västra Storgatan – den mysiga atmosfären och hemtrevliga inredningen går precis i den linje och den känsla som Duoc, Khanh och Kieu vill skapa för sina gäster.

“Vi satsar på en helhetsupplevelse här. Maten, miljön, goda drinkar. Man ska njuta av sin tid och vilja hänga här med vänner och bekanta.”

Framgångskonceptet är inte nytt – SUSHI MAKI är väl beprövat och uppskattat i Karlshamn, och Duoc tror att konceptet kommer göra sig lika bra i Kristianstad. Konceptet fokuserar på umgänget i kombination med god mat och drinkar – restaurangens kompletterande vin-och ölmeny är framtagen helt baserat på vad som funkar bäst med med de olika rätterna som restaurangen erbjuder.

“Sushin och våra pokébowls här är inte den typiska så som många känner till den. Många förstår inte hur sushi kan smaka annorlunda, men berättar sen hur de får en hel smakupplevelse när de provar vår. Responsen i Kristianstad har varit enorm.”

Duoc berättar hur deras meny och mat är närmast high-end och fine dining kvalité, men till priser som ska passa alla. Vi på Kristianstad City fick möjligheten att prova Crunchy De Lux, en av de rätter som Duoc är absolut stoltast över – och vi kan intyga att det var en smakupplevelse från början till slut!

SUSHI MAKI håller öppet måndag-torsdag till klockan 20:00, fredagar till 22:00 och lördagar till 23:00. Söndagar håller restaurangen öppet 16:30-20:00. SUSHI MAKI erbjuder också lunch såväl som avhämtning.

Varmt välkomna till city & ett stort lycka till, önskar vi!

Boka bord & kontakt: 073-350 94 05

Facebook: sushimakibnrkristianstad

Hemsidan för Kristianstad är under uppbyggnad – se menyn här sålänge!

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Shothörnan – lika mycket show som skönt utehäng

På dagen, en restaurang. På kvällen och natten förvandlas det till ett livfullt kryp-in med spektakulära shower, kreativa smakkombinationer och lekfulla aktiviteter. Möt hjärnan bakom konceptet...

Kristianstads Mästerkock till Långlördag 31 augusti

Vinnaren av Kristianstads Mästerkock, Johan Rosander, kommer till Långlördag 31 augusti och bjuder på Masterclass på Lilla torg 11:30–12:30 tillsammans med ELON, Creation By Louvins och Coop Ci...

Med yrket som livselixir

MED YRKET SOM LIVSELIXIR Vi har fått en ny salong i city – varmt välkomna till stan och som medlemmar i Handelsföreningen önskar vi Salong Elixir! Säg hej till Anette och Ida, mor och dotte...