Fredrik & Emmas egna salongsdröm

Publicerat: 9 april - 2021

Fredrik & Emmas egna salongsdröm

Under fredagen öppnades dörrarna upp för Cato Skoog Haircare på Västra Storgatan – Fredrik Catos och Emma Skoogs alldeles egna salongdröm! Duon har under de senaste veckorna jobbat hårt med att omvandla de 200kvm som tidigare huserade Kristanstad Bokhandel. 

Emma och Fredrik har under många år jobbat tillsammans på olika salonger. Pusselbitarna föll på plats i livet och det blev läge – nästa steg var helt enkelt att öppna eget. Emma berättar, “Vår vänskap började när vi tillsammans arbetade på Skägg & lockar. Vi har alltid fungerat så himla bra tillsammans, vi är i princip som syskon.”

Erfarenheten från de olika salongerna innebär också att duon nu kunnat skapa sin egna salongsdröm: med allt från inredning, de handplockade produkterna, till det generella upplägget. 

Fredrik berättar hur det imorse, för första gången på många år, faktiskt kändes lite nervöst att gå till jobbet. “Vi har verkligen lagt ner vår själ i detta, det blir väldigt naket. Vår önskan och förhoppning är att våra kunder också älskar hur det har blivit!” 

Stort lycka till säger vi till Fredrik & Emma som gladeligen tar emot bokningar på 044-788 96 97. Psst – månaden ut får du 20% på produkter från Kerastasé!

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Det Goda Livet i Kristianstad – Lyssna här!

ÄNTLIGEN är musikvideon till ”DET GODA LIVET i Kristianstad” klar! Vi är så många som är glada, stolta och förtjusta över allt det vackra och härliga som sommar-Kristianstad har a...

Kristianstad får sin egna låt!

Vi är så glada att kunna meddela att det snart är premiär för Kristianstads nya låt – “Det Goda Livet i Kristianstad” med Olle Jönsson, Helene Wish Persson, Pidde P, Nino Tiritiello, ...

Ny krögare på Bistro Årum

En av citys bästa lägen är tveklöst Naturum. En turistmagnet som är sin alldeles egna oas ute vid vattnet, med en magnifik utsikt över vattenriket och stan. Så – säg hej till Benny Nordl...