Fredrik & Emmas egna salongsdröm

Publicerat: 9 april - 2021

Fredrik & Emmas egna salongsdröm

Under fredagen öppnades dörrarna upp för Cato Skoog Haircare på Västra Storgatan – Fredrik Catos och Emma Skoogs alldeles egna salongdröm! Duon har under de senaste veckorna jobbat hårt med att omvandla de 200kvm som tidigare huserade Kristanstad Bokhandel. 

Emma och Fredrik har under många år jobbat tillsammans på olika salonger. Pusselbitarna föll på plats i livet och det blev läge – nästa steg var helt enkelt att öppna eget. Emma berättar, “Vår vänskap började när vi tillsammans arbetade på Skägg & lockar. Vi har alltid fungerat så himla bra tillsammans, vi är i princip som syskon.”

Erfarenheten från de olika salongerna innebär också att duon nu kunnat skapa sin egna salongsdröm: med allt från inredning, de handplockade produkterna, till det generella upplägget. 

Fredrik berättar hur det imorse, för första gången på många år, faktiskt kändes lite nervöst att gå till jobbet. “Vi har verkligen lagt ner vår själ i detta, det blir väldigt naket. Vår önskan och förhoppning är att våra kunder också älskar hur det har blivit!” 

Stort lycka till säger vi till Fredrik & Emma som gladeligen tar emot bokningar på 044-788 96 97. Psst – månaden ut får du 20% på produkter från Kerastasé!

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Sökes: Sommartrubadur

SÖKES: SOMMARTRUBADUR!Just nu lägger vi planeringen för sommaren. Sommaren 2021 vill vi förgylla city med musik i form av trubadurer, gatumusikanter eller liknande inslag. För att anmäla ditt in...

Pollare för tryggare gågator

En fråga som har diskuterats under många år i Kristianstad City är att få upp pollare på gågatorna för att kunna öka tryggheten och låta gågatorna få vara just – gågator. Nu är de ...

Konstutställning 20 april – 13 maj

Välkomna till konstutställning i Kristianstad City! Tillsammans med lokala konstnärer och kreatörer skyltar vi upp tomma fönster och sätter färg på city med ljuvliga verk. Det blir en härlig ...