Fredrik & Emmas egna salongsdröm

Publicerat: 9 april - 2021

Fredrik & Emmas egna salongsdröm

Under fredagen öppnades dörrarna upp för Cato Skoog Haircare på Västra Storgatan – Fredrik Catos och Emma Skoogs alldeles egna salongdröm! Duon har under de senaste veckorna jobbat hårt med att omvandla de 200kvm som tidigare huserade Kristanstad Bokhandel. 

Emma och Fredrik har under många år jobbat tillsammans på olika salonger. Pusselbitarna föll på plats i livet och det blev läge – nästa steg var helt enkelt att öppna eget. Emma berättar, “Vår vänskap började när vi tillsammans arbetade på Skägg & lockar. Vi har alltid fungerat så himla bra tillsammans, vi är i princip som syskon.”

Erfarenheten från de olika salongerna innebär också att duon nu kunnat skapa sin egna salongsdröm: med allt från inredning, de handplockade produkterna, till det generella upplägget. 

Fredrik berättar hur det imorse, för första gången på många år, faktiskt kändes lite nervöst att gå till jobbet. “Vi har verkligen lagt ner vår själ i detta, det blir väldigt naket. Vår önskan och förhoppning är att våra kunder också älskar hur det har blivit!” 

Stort lycka till säger vi till Fredrik & Emma som gladeligen tar emot bokningar på 044-788 96 97. Psst – månaden ut får du 20% på produkter från Kerastasé!

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Kvittotävling – Vinn en avkopplande vistelse på Kristianstads Badrike Relax

Kvittotävling – Vinn en avkopplande vistelse för två på Kristianstads Badrike Relax Delta i vår lyxiga tävling och få chansen att vinna ett presentkort för två på Kristianstads Badrike...

Taxizon framför Rådhuset, Stora Torg

Kommunen stöttar den legala taxiverksamheten och inför en central taxizon framförRådhuset på prov mellan april och september 2024. Kom hem tryggt och säkert från krogen! Välj en laglig taxi so...

27
apr

Långlördag i city – Vårvisning

För vårens fjärde långlördag bjuds det in till en Vårvisning med tema mode & lyx. Såklart blir det också fina erbjudanden och aktiviteter runtom hos citys verksamheter! När butikerna har ...