KRISTIANSTAD CITYS JULMARKNAD 2023

KRISTIANSTAD CITYS JULMARKNAD 2023

CITYS JULMARKNAD & JULSKYLTNING ÄR TILLBAKA!

Vill du ställa ut på årets julmarknad? Se formulär längre ned.

Vi välkomnar dig till vår traditionsenliga julmarknad första advent på citys anrika gågator och torg. Strosa bland klassiska marknadsstånd och unika hantverk, lämna önskelistan och hälsa på tomte och tomtemor, lyssna på jazziga jultoner eller bara njut av den härliga julstämningen. Citys butiker och restauranger står redo för dig med julklappstips och goda säsongssmaker.

Facebookevenemanget hittar du här.

Obs. Vi har ett väldigt högt tryck på vår julmarknad i år. Därför kan vi inte garantera att du som utställare kommer att kunna få stå på samma plats som tidigare år.

ANMÄL DIG SOM UTSTÄLLARE HÄR!

  Anmälningsformulär för utställare till Julmarknad Kristianstad 2023.

  Pris per plats är 850 kr exkl. moms. Marknadsstånd, ca 3m x 1,20m och ljusslinga ingår i priset. Varje utställare kan max boka 2 platser.
  Pris för foodtruck är 1800 kr exkl.moms. Kostnad för 3fas el tillkommer, 500kr.exkl moms. 230 w ingår.

  Behöver du även 3fas?
  NejJa

  Jag har godkänd/ registrerad anläggning/ hantering/ förädling/ lagring/ transport/ försäljning/ etikettering av livsmedel enligt gällande lagstiftning och håller mig uppdaterad
  NejJa

  Jag har F-skattebevis
  NejJa

  * Obligatoriskt fält

  Julmarknad Kristianstad förbehåller sig rätten att bedöma om anmälan uppfyller kriterierna för att medverka. Om vi tycker att ni gör det, får ni en bekräftelse via e-post efter det att vi tagit emot er anmälan. När Julmarknad Kristianstad närmar sig så skickas ytterligare ett e-post med information om dagen, som kan vara viktig för dig.
  Observera även att på grund av högt tryck så kan vi inte garantera att du får ställa ut på samma plats som tidigare.

  Är du nyfiken på vilka andra julmarknader det finns runt om i Sverige? Besök då julmarknad.nu