ANMÄLAN ÄR ÖPPEN FÖR KRISTIANSTAD CITYS JULMARKNAD 2022

KRISTIANSTAD CITYS JULMARKNAD 2022

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN FÖR KRISTIANSTAD CITYS JULMARKNAD 2022

CITYS JULMARKNAD & JULSKYLTNING ÄR TILLBAKA!

Vi välkomnar dig till vår traditionsenliga julmarknad första advent på citys anrika gågator och torg. Strosa bland klassiska marknadsstånd och unika hantverk, lämna önskelistan och hälsa på tomte och tomtemor, lyssna på jazziga jultoner eller bara njut av den härliga julstämningen. Citys butiker och restauranger står redo för dig med julklappstips och goda säsongssmaker.

Har du frågor eller vill ställa upp med en aktivitet eller programpunkt under årets efterlängtade julmarknad?
Kontakta gunilla@kristianstadcity.se för anmälan till intresselista.

  Anmälningsformulär för utställare till Julmarknad Kristianstad 2022.

  Pris per plats är 600 kr exkl. moms. Marknadsstånd, ca 3m x 1,20m ingår i priset. Varje utställare kan max boka 2 platser.

  Behöver du även 3fas?
  NejJa

  Jag har godkänd/ registrerad anläggning/ hantering/ förädling/ lagring/ transport/ försäljning/ etikettering av livsmedel enligt gällande lagstiftning och håller mig uppdaterad
  NejJa

  Jag har F-skattebevis
  NejJa

  * Obligatoriskt fält

  Julmarknad Kristianstad förbehåller sig rätten att bedöma om anmälan uppfyller kriterierna för att medverka. Om vi tycker att ni gör det, får ni en bekräftelse via e-post efter det att vi tagit emot er anmälan. När Julmarknad Kristianstad närmar sig så skickas ytterligare ett e-post med information om dagen, som kan vara viktig för dig.

  Facebookevenemanget hittar du här.