Långlördag 1 april – Uteserveringspremiär, quiz & utökad torghandel

Publicerat: 28 mars - 2023

Långlördag 1 april – Uteserveringspremiär, quiz & utökad torghandel

Långlördagarna kommer tillbaka! Vi inleder 2023 års upplaga av långlördagar 1 april med uteserveringspremiär och utökad torghandel på Lilla Torg. Tillsammans med Showtime bjuder vi in till uteserveringsquiz – så samla vännerna, boka bord och slå dig ner och njut av underhållning och härlig livemusik. ?

Såklart blir det också fina erbjudanden och aktiviteter runtom hos citys verksamheter! När butikerna har stängt tar restaurangerna över, så att du får en härlig heldag på stan.

PROGRAM 1 APRIL


?? Uteserveringsquiz med Showtime
Infinn dig på Lilla Torg klockan 14:00 – då är det dags för uteserveringsquiz med Showtime! Boka bord på någon av restaurangerna runt torget, eller se till att hämta din favorit-take away och ta plats framför scenen. Med start klockan 14:00 guidar Dennis oss på ett musikäventyr med quiz och musikunderhållning.

? Musikunderhållning med Furuboda Musiklinje
11:00-13:00 rivstartar vi dagen med underbar musikunderhållning av Furuboda Musiklinje. Strosa, ät lite gott, kika på torghandlarna och shoppa till de härliga tonerna från scenen på torget.

? Utökad torghandel & foodtrucks på Lilla Torg
Vårpremiären till ära utökar vi torghandeln med lokala utställare med lokala råvaror. Dessutom blir det besök av några riktiga favoriter till foodtrucks!

Vi ses på stan!

ANNAT KUL PÅ STAN 1 APRIL


?? Magnus Betner & Henrik Nyblom
? Kulturkvarteret

?? Farsot + Solarize
? Biljardkompaniet

?? Hus & Hem-mässa
?Kristianstad Arena

?? Fira 25 års jublieum med oss på Laserdome!
? Laserdome, Galleria Boulevard

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

30
mar

Långlördag i city – Barnens city och Påskfest

För vårens tredje långlördag förvandlas Lilla Torg till ett barnkalas med påsktema! Såklart blir det också fina erbjudanden och aktiviteter runtom hos citys verksamheter. När butikerna har st...

Populära skobutikerna flyttar: Scorett och Wallenbergs intar Lilla torg!

I går kom den glädjande nyheten att Scorett och Wallenbergs Skor flyttar in i Cenino Donnas tidigare tomma lokal vid Lilla torg. Den nya skobutiken, strategiskt belägen i den charmiga hörnlokalen ...

Dau Sushi & Bowls Restaurang: En upplevelse för både smaklökar och ögon!

Dau är det senaste tillskottet på Kristianstads restaurangkarta, med målet att erbjuda en unik och smakfull upplevelse för sina gäster. Vi satte oss ned med ägaren Loc Dau och servitrisen Anna f...