STADSKALASET KOMMER TILL STAN 4-6 AUGUSTI

Publicerat: 22 juli - 2022

STADSKALASET KOMMER TILL STAN 4-6 AUGUSTI

STADSKALASET KOMMER TILLBAKA 4-6 AUGUSTI 2022

I augusti kan vi återigen se fram emot karuseller, knallare, ett fullmatat scenprogram och en härlig festkänsla i stan! Programmet bjuder på en härlig kväll med Lasse Stefanz, superhjälteloppet med Sean Banan, livligt tivoli, marknadsgator, besök av Wiktoria känd från Melodifestivalen och en fest till avslutningskväll med TADROS. På scen får vi även se barnens favoriter Bamse och Grannen Måns.

Kristianstad City är möjliggörare av stadskalaset tillsammans med ett 20-tal lokala företag och Kristianstads Kommun. Konceptet är av samma arrangör som 2019 som blev en succé och det mest besökta evenemanget under årets gång.

“Äntligen är programmet klart! Det blev en bra mix med något för både stor & liten.

Vi ser fram mot tre fantastiska dagar med folkfest i city, som fylls på med lokalt program efterhand. Självklart rullas även den orangea mattan ut. Liksom 2019 blir det marknadsgata på Östra Boulevarden främst och Tivoli runt Nya Boulevarden.”

Charlotte Svärd, verksamhetsledare Kristianstad City

Under dagarna passar verksamheter runtom i Kristianstad City att bjuda in till fest med speciella erbjudanden och aktiviteter.

Mer information hittar du på hemsidan som uppdaterar programmet efterhand.

  

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Meet & Greet och Minidisco med Pelle Svanslös 10 december

Träffa Pelle Svanslös i city! I ett samarbete med Sparbanken Skåne så besöker Pelle Svanslös oss på Tomteracet 10 december. Pelle Svanslös är på meet & greet 12-12:30 på Lilla Torg. Sed...

Brända mandlar & minimunkar

Varje lördag & söndag hittar du brända mandlar & minimunkar på Lilla Torg, 11-15.

17
dec

Iskulptering 17 december

Lördagarna i december fyller vi med magisk stämning och minnesvärda julupplevelser för barnen i city!  17 december återvänder Isskulptören LennArt Ice Event till stadskärnan för första ...