STADSKALASET KOMMER TILL STAN 4-6 AUGUSTI

Publicerat: 22 juli - 2022

STADSKALASET KOMMER TILL STAN 4-6 AUGUSTI

STADSKALASET KOMMER TILLBAKA 4-6 AUGUSTI 2022

I augusti kan vi återigen se fram emot karuseller, knallare, ett fullmatat scenprogram och en härlig festkänsla i stan! Programmet bjuder på en härlig kväll med Lasse Stefanz, superhjälteloppet med Sean Banan, livligt tivoli, marknadsgator, besök av Wiktoria känd från Melodifestivalen och en fest till avslutningskväll med TADROS. På scen får vi även se barnens favoriter Bamse och Grannen Måns.

Kristianstad City är möjliggörare av stadskalaset tillsammans med ett 20-tal lokala företag och Kristianstads Kommun. Konceptet är av samma arrangör som 2019 som blev en succé och det mest besökta evenemanget under årets gång.

“Äntligen är programmet klart! Det blev en bra mix med något för både stor & liten.

Vi ser fram mot tre fantastiska dagar med folkfest i city, som fylls på med lokalt program efterhand. Självklart rullas även den orangea mattan ut. Liksom 2019 blir det marknadsgata på Östra Boulevarden främst och Tivoli runt Nya Boulevarden.”

Charlotte Svärd, verksamhetsledare Kristianstad City

Under dagarna passar verksamheter runtom i Kristianstad City att bjuda in till fest med speciella erbjudanden och aktiviteter.

Mer information hittar du på hemsidan som uppdaterar programmet efterhand.

  

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Kristianstad City <3 Stadskalaset

LOKALA PROGRAMPUNKTER Stadsvandring, modeshow, pizza i massor och livemusik! Under Stadskalaset bjuder flera lokala verksamheter in till fest med happenings, erbjudanden och utökade uteserveringar oc...

STADSKALASET KOMMER TILL STAN 4-6 AUGUSTI

STADSKALASET KOMMER TILLBAKA 4-6 AUGUSTI 2022 I augusti kan vi återigen se fram emot karuseller, knallare, ett fullmatat scenprogram och en härlig festkänsla i stan! Programmet bjuder på en härli...

Citys trygghetslinje

Ett led i trygghetsarbetet är extra ordningsvakter under sommaren. De kommer att röra sig i stadskärnan och Tivoliparken fram till klockan 23 på vardagar och till 04 på fredags- och lördagsnätt...