Musikkvällar på Stora Torg – Robert Wells & The Vocalettes l Calle Kristiansson

19 jul

Musikkvällar på Stora Torg – Robert Wells & The Vocalettes l Calle Kristiansson

ROBERT WELLS & THE VOCALETTES TILL MUSIKKVÄLLAR PÅ STORA TORG! OBS! Fri entré.
KVÄLLEN STARTAR 18:00. HUVUDAKT GÅR PÅ SCEN CA 19:30-20:00

19 juli fyller vi Stora Torg med hårdsvängande musik med Robert Wells & The Vocalettes.

Under åren har det blivit mängder av turnéer, med trio, storband och framförallt med Rhapsody In Rock i Sverige, Ryssland, England, Australien, USA och Kina för att nämna några. Över 2 miljoner har sett hans konserter enbart i Skandinavien. Över 90 artister har gästat Robert Wells shower. Under konserten träffar ni också The Vocalettes som bl.a. har körat under Rhapsody In Rock. Välkommen på våra efterlängtade sommarkvällar att boka in med nära och kära – det blir definitivt ett sommarminne.

ZUMBA KIDS PÅ STORA TORG 15:00-17:00
Zumba kids är en härlig dans och träningsform med en musik mix som är väl anpassad till barnensfavorit. Barnen 5-8 år, rör sig till enkla stegkombinationer och tränar hela kroppen genom dans och musikens glädje.

Musikkvällar på Stora Torg är ett projekt av Sparbanken Skåne, Kristianstad City, Kulturföreningen Äntligen & Kristianstads Kommun med stöd av Handelsföreningen & krögarna runt Stora och Lilla Torg.

OBS! Fri entré.

Se facebookevenemanget här.

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Meet & Greet och Minidisco med Pelle Svanslös 10 december

Träffa Pelle Svanslös i city! I ett samarbete med Sparbanken Skåne så besöker Pelle Svanslös oss på Tomteracet 10 december. Pelle Svanslös är på meet & greet 12-12:30 på Lilla Torg. Sed...

Brända mandlar & minimunkar

Varje lördag & söndag hittar du brända mandlar & minimunkar på Lilla Torg, 11-15.

17
dec

Iskulptering 17 december

Lördagarna i december fyller vi med magisk stämning och minnesvärda julupplevelser för barnen i city!  17 december återvänder Isskulptören LennArt Ice Event till stadskärnan för första ...