Musikkvällar på Stora Torg – Frida Green & Dan Hylander

26 jul

Musikkvällar på Stora Torg – Frida Green & Dan Hylander

FRIDA GREEN & DAN HYLANDER TILL MUSIKKVÄLLAR PÅ STORA TORG! OBS! Fri entré.
KVÄLLEN STARTAR 18:00. HUVUDAKT GÅR PÅ SCEN CA 19:30-20:00

26 juli fyller vi Stora Torg med stämningsfull musik av Frida Green & Dan Hylander.FRIDA GREEN
För den breda publiken i Sverige är Frida Green fortfarande en doldis, men i hemstaden Ystad är det knappast någon som inte känner till den skönsjungande kassörskan som gjorde debut i Melodifestivalen 2021. Frida har sjungit så länge hon kan minnas. Hennes mamma tog med henne till kyrkokören som liten och då öppnades dörren till en helt ny värld.DAN HYLANDER
Dan Hylander en av vår tids främsta låtskrivare och artister. Det stora genombrottet kom tillsammans med Raj Montana Band 1979-84, två rockbjörnar, och en handfull guld o platinaskivor och otaliga turneér. ”Farväl till Katalonien”, ”Skuggor i skymningen”, ”Vykort, vykort”, ”Svart kaffe”, Mamma tro mig”, ”Varje gång hon går förbi”, ”Höst” och 21/3 är exempel på några av Hylander verk.Det musikaliska formatet är litet och nära med musikernas röster och instrument. Trion spelar Dans egna alster och några av hans översättningar.Välkommen på våra efterlängtade sommarkvällar att boka in med nära och kära – det blir definitivt ett sommarminne.Musikkvällar på Stora Torg är ett projekt av Sparbanken Skåne, Kristianstad City, Kulturföreningen Äntligen & Kristianstads Kommun med stöd av Handelsföreningen & krögarna runt Stora och Lilla Torg.

OBS! Fri entré.

Se facebookevenemang här.

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Meet & Greet och Minidisco med Pelle Svanslös 10 december

Träffa Pelle Svanslös i city! I ett samarbete med Sparbanken Skåne så besöker Pelle Svanslös oss på Tomteracet 10 december. Pelle Svanslös är på meet & greet 12-12:30 på Lilla Torg. Sed...

Brända mandlar & minimunkar

Varje lördag & söndag hittar du brända mandlar & minimunkar på Lilla Torg, 11-15.

17
dec

Iskulptering 17 december

Lördagarna i december fyller vi med magisk stämning och minnesvärda julupplevelser för barnen i city!  17 december återvänder Isskulptören LennArt Ice Event till stadskärnan för första ...