Musikkvällar på Stora Torg – Frida Green & Dan Hylander

26 jul

Musikkvällar på Stora Torg – Frida Green & Dan Hylander

FRIDA GREEN & DAN HYLANDER TILL MUSIKKVÄLLAR PÅ STORA TORG! OBS! Fri entré.
KVÄLLEN STARTAR 18:00. HUVUDAKT GÅR PÅ SCEN CA 19:30-20:00

26 juli fyller vi Stora Torg med stämningsfull musik av Frida Green & Dan Hylander.FRIDA GREEN
För den breda publiken i Sverige är Frida Green fortfarande en doldis, men i hemstaden Ystad är det knappast någon som inte känner till den skönsjungande kassörskan som gjorde debut i Melodifestivalen 2021. Frida har sjungit så länge hon kan minnas. Hennes mamma tog med henne till kyrkokören som liten och då öppnades dörren till en helt ny värld.DAN HYLANDER
Dan Hylander en av vår tids främsta låtskrivare och artister. Det stora genombrottet kom tillsammans med Raj Montana Band 1979-84, två rockbjörnar, och en handfull guld o platinaskivor och otaliga turneér. ”Farväl till Katalonien”, ”Skuggor i skymningen”, ”Vykort, vykort”, ”Svart kaffe”, Mamma tro mig”, ”Varje gång hon går förbi”, ”Höst” och 21/3 är exempel på några av Hylander verk.Det musikaliska formatet är litet och nära med musikernas röster och instrument. Trion spelar Dans egna alster och några av hans översättningar.Välkommen på våra efterlängtade sommarkvällar att boka in med nära och kära – det blir definitivt ett sommarminne.Musikkvällar på Stora Torg är ett projekt av Sparbanken Skåne, Kristianstad City, Kulturföreningen Äntligen & Kristianstads Kommun med stöd av Handelsföreningen & krögarna runt Stora och Lilla Torg.

OBS! Fri entré.

Se facebookevenemang här.

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

2022 års pop-up park är här – i samarbete med Smekab Citylife

Vi är stolta över att presentera – 2022 års pop-up park på Stora Torg! Parken är ett samarbete med den lokala ambassadören Smekab Citylife – som ser till att parken får härliga mö...

16
aug

Musikkvällar på Stora Torg – Klara Hammarström & Amanda Fondell

Nu kan vi avslöja vem som avslutar årets sista Musikkvällar på Stora Torg 2022. 16 augusti ser vi KLARA HAMMARSTRÖM på scen! OBS! Fri entré.KVÄLLEN STARTAR 18:00. HUVUDAKT GÅR PÅ SCEN CA 19:...

26
jul

Musikkvällar på Stora Torg – Frida Green & Dan Hylander

FRIDA GREEN & DAN HYLANDER TILL MUSIKKVÄLLAR PÅ STORA TORG! OBS! Fri entré.KVÄLLEN STARTAR 18:00. HUVUDAKT GÅR PÅ SCEN CA 19:30-20:00 26 juli fyller vi Stora Torg med stämningsfull musik a...