Smaker av Hawaii mitt i city

Publicerat: 4 april - 2022

Smaker av Hawaii mitt i city

Nu har Hawaiian Bowl öppnat längs Nya Boulevarden! Konceptet är nytt för city – pokebowls, acaibowls och graviola bowls – varav den sistnämnda är den första i Skåne.

“Vi ville göra något riktigt speciellt för Kristianstadsborna, vi har under de sju senaste månaderna arbetat hårt med att hämtt inspiration från runtom i Sverige och världen, testat, och arbetat fram detta koncept.”

Konceptet föddes ur tanken att det inte finns så många renodlade hälsosamma koncept i Kristianstad. Och i fredags, första april, hade restaurangen sin första dag. 

“Det var en otrolig förstadag! Det var fullt av folk från den minut som klockan slog 11. Än så länge är vår pokebowl med tonfisk den mest uppskattade, men vi kommer alldeles snart utöka menyn.” Man kan välja färdiga bowlskombinationer eller sätta ihop helt ifrån egen smak.

Väggarna är klädda i grönska, lamporna är klädda i strå och möblerna går i färger som omedelbart får en att tänka på sommar.
Varmt välkomna till Hawaiian Bowl hälsar Sarah med personal!

Öppettider:
Mån-sön: 11-18
Till sommaren förlängs öppettiderna.

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

UNDER KULTURNATT FÅR KRISTIANSTAD CITY TVÅ NYA VÄGGMÅLNINGAR 

UNDER KULTURNATT FÅR KRISTIANSTAD CITY TVÅ NYA VÄGGMÅLNINGAR  Vecka 20, med avslut 21 maj under Kulturnattens sista dag, förvandlas två mindre väggar i Kristianstad City till unika konstverk. ...

MUSIKKVÄLLAR PÅ STORA TORG ÄR TILLBAKA 2022!

Efter två års tystnad på Stora Torg är sommarkonceptet äntligen redo att välkomna publiken tillbaka på torget: Musikkvällar på Stora Torg 2022 återvänder med start juli!  Projektet är...

SUCCÈSTART FÖR BUSFRÖ!

30 april öppnade second hand-konceptet på Östra Storgatan i MQ’s gamla lokaler. Invigningen satte ribban med en lång och förväntansfull kö från öppning till stängning, och två välbesökt...