Ny krögare på Bistro Årum

Publicerat: 18 juni - 2021

Ny krögare på Bistro Årum

En av citys bästa lägen är tveklöst Naturum.

En turistmagnet som är sin alldeles egna oas ute vid vattnet, med en magnifik utsikt över vattenriket och stan. Så – säg hej till Benny Nordlund – som har blivit nästa krögare att ta över Bistro Årum för säsongen!Tidigare har Benny, som varit i branschen i över 15 år, haft en populär sommarkrog i både Grebbestad och Fjällbacka. Själv har han bott i Skåne i omgångar, och efter senaste verksamheten i Stenungssund så ville Benny röra sig söderut igen. Det landade på Kristianstad – och en plats han upplever som oerhört rogivande och fin.

Trots att restaurangen är byggd som ett café kommer Bistro Årum att erbjuda både gófika, luncher och a lá carte. Benny beskriver sin meny som “en traditionell husmanskost med en extra knorr på!”

På lunchen som erbjuds måndag-fredag finns det alltid tre alternativ – ett kötträtt, en fiskrätt och en vegetarisk rätt. Eftersom Benny är från Västkusten tar han lite extra stolthet i fiskrätterna.

Benny har många tankar och idéer om tiden framåt. Exempelvis tar Benny tillvara på läget och alla de som arbetar inne i city som korsar Naturumbron i slutet av arbetsdagen. Bistro Årum erbjuder en helgkasse som man enkelt kan köpa med sig, som man värmer på, i slutet av arbetsveckan så att man stressfritt kan njuta av god mat hemma.

Efter midsommar kommer Bistro Årum även att öppna upp för servering fram till 22:00 fredagar och lördagar, för magiska kvällar vid vattnet på bästa läge. Hur perfekt låter inte det?

Välkommen till Kristianstad hälsar vi Benny!

Mer information om meny, helgkassen & öppettider hittar du här: https://bistroarum.se/

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Det Goda Livet i Kristianstad – Lyssna här!

ÄNTLIGEN är musikvideon till ”DET GODA LIVET i Kristianstad” klar! Vi är så många som är glada, stolta och förtjusta över allt det vackra och härliga som sommar-Kristianstad har a...

Kristianstad får sin egna låt!

Vi är så glada att kunna meddela att det snart är premiär för Kristianstads nya låt – “Det Goda Livet i Kristianstad” med Olle Jönsson, Helene Wish Persson, Pidde P, Nino Tiritiello, ...

Ny krögare på Bistro Årum

En av citys bästa lägen är tveklöst Naturum. En turistmagnet som är sin alldeles egna oas ute vid vattnet, med en magnifik utsikt över vattenriket och stan. Så – säg hej till Benny Nordl...