Nytt cityläge för Hälsa & Helhet

Publicerat: 3 juni - 2021

Nytt cityläge för Hälsa & Helhet

Kanske har ni märkt att det byggs och renoveras för fullt i Sandelins gamla lokaler på Östra Storgatan? Det är för att ingen mindre än Hälsa & Helhet etablerar sig där i september! 

Efter 20 år på samma adress kommer 25-åriga Maja med ny energi och nya drömmar om ett bättre cityläge och att utveckla upplevelsen. Den nya lokalen kommer ha 3 behandlingsrum, 2 fotvårdsrum, samt ett rum för fillers & botox och en plats för spraytan.

Alla känner ju till Sandelins, så det känns väldigt hedrande att det är just deras gamla lokal vi vi väljer att nysatsa”, berättar Maja när vi får en rundtur i det som ska bli den nya salongen.

Hälsa & Helhet har tidigare drivits av Majas mamma Marie, och Maja är så gott som uppvuxen i deras gamla lokaler. I november tog Maja över verksamheten och har minst sagt haft fullt upp. Hon ansvarar nämligen för hela nysatsningen, vilket innebär uppdatering av hemsidan, att välja ny lokal, planlösning, till inredning och planering. Det innebär också ett nära samarbete med lokala aktörer, såsom Vision of Home, PEAB, Beijer Byggmaterial och Bröderna Persson. 

“Det är verkligen så himla roligt, jag vill satsa och är så taggad på city. Företaget har rullat på, men de senaste 5-6 åren har ingen större utveckling gjorts, det var dags. Och vi slår på stort med en helt ny lokal!” 

Det märks att Maja själv älskar att gå på behandlingar och tycker känslan av lyx är viktig. Hon menar att det är viktigt att skapa en plats som sticker ut, en alldeles egen oas i city.

“Alltför få lägger pengar på sig själv och unnar sig något extra. Så när man väl gör det vill man ju verkligen försäkra sig om att man får just lyx och en skön upplevelse. Vår idé är att från väntrummet, till behandlingen till det att man lämnar salongen, vill vi skapa ett lugn och känsla av lyx du kommer bära med dig.”

Om planeringen håller, kommer dörrarna till den nya salongen på Östra Storgatan att öppna i början av september. Tills dess hittar du dem på Östra Vallgatan 19. Varmt välkomna till Östra Storgatan och lycka till!

Kontakta Hälsa & Helhet: 044 10 00 05 , https://www.halsahelhet.com/
salongen@halsahelhet.com

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Det Goda Livet i Kristianstad – Lyssna här!

ÄNTLIGEN är musikvideon till ”DET GODA LIVET i Kristianstad” klar! Vi är så många som är glada, stolta och förtjusta över allt det vackra och härliga som sommar-Kristianstad har a...

Kristianstad får sin egna låt!

Vi är så glada att kunna meddela att det snart är premiär för Kristianstads nya låt – “Det Goda Livet i Kristianstad” med Olle Jönsson, Helene Wish Persson, Pidde P, Nino Tiritiello, ...

Ny krögare på Bistro Årum

En av citys bästa lägen är tveklöst Naturum. En turistmagnet som är sin alldeles egna oas ute vid vattnet, med en magnifik utsikt över vattenriket och stan. Så – säg hej till Benny Nordl...