Partaj på ny adress

Publicerat: 2 juni - 2021

Partaj på ny adress

Hipp hurra för fler i city som satsar på nytt! 

Sedan några dagar tillbaka huserar Partaj i nya lokaler på Östra Storgatan – f.d. Shack Matt, mittemot Ohlssons Ost och med Scorett/Wallenbergs som grannar. Men det är inte bara adressen och lokalen som är ny: efter tio år på hörnan på Nya Boulevarden har Partaj nämligen slagit ihop sig med Prylar & Pinaler, som erbjuder inredningsdetaljer. Numera hittar man vaser, vinställ, serveringsbrickor, detaljer till barnrummet och mycket mer. Stilen går i glas, trä och metall med en mer rustik stil.

“Det har saknats en självklar presentbod i city, det var ett tomrum vi ville fylla. Med våra nya inredningsdetaljer, presenttips och chokladförpackningar för alla möjliga tillfällen hoppas vi kunna erbjuda just det.”

Linda berättar hur deras mål är att det man hittar hos Partaj / Prylar & Pinaler, ska man inte hitta någon annanstans. Något som visar sig tydligt i deras sortiment! Vill man ge bort något annat än en klassisk blomma kan man nu genom ett besök till Partaj göra någon glad med praliner och choklad i fina presentförpackningar för olika tillfällen, världens saltaste lakrits “svenskjävlar”, lakrits med Gin & Tonic-smak eller varför inte ett chili-kit från omtyckta Chili Klaus? 

Egentligen är det inte jättestor skillnad på storlek på de två olika lokalerna, men i den gamla lokalen kunde man inte riktigt se skogen för alla träden”, berättar Linda och skrattar. Tack vare planlösningen känns den nya lokalen mycket större och luftigare, och inte minst får man som kund en bra översikt över butiken och de olika avdelningarna. 

Vi har alltid funnits i city, det är ju här vi vill vara. Flytten känns så bra, och inte minst att vi kunde komma på plats innan sommaren. Nu kan vi satsa!

Men oroa er inte – den spexiga delen av Partaj lever kvar, med maskeradkläder, skojsaker, hårfärger i regnbågens alla färger och teatersmink. Maskeradytan i butiken är förminskad, men storleken på sortimentet kvarstår. Framöver kommer man jobba mycket med temalådor, så att du ska hitta allt du behöver till din temafest. 

Psst… Partaj är dessutom riktiga proffs på ballongarrangemang! Ballongbågar, girlanger, ballongpelare, med både helium och luft. Tjejerna i butiken skapar efter önskemål och kan leverera dem direkt till din fest. 

Välkommen till nya Partaj / Prylar & Pinaler, du hittar dem på Östra Storgatan, mittemot Ohlssons Ost! 
Måndag-fredag: 10-18
Lördag: 10-15

FLER NYHETER OCH EVENEMANG

Det Goda Livet i Kristianstad – Lyssna här!

ÄNTLIGEN är musikvideon till ”DET GODA LIVET i Kristianstad” klar! Vi är så många som är glada, stolta och förtjusta över allt det vackra och härliga som sommar-Kristianstad har a...

Kristianstad får sin egna låt!

Vi är så glada att kunna meddela att det snart är premiär för Kristianstads nya låt – “Det Goda Livet i Kristianstad” med Olle Jönsson, Helene Wish Persson, Pidde P, Nino Tiritiello, ...

Ny krögare på Bistro Årum

En av citys bästa lägen är tveklöst Naturum. En turistmagnet som är sin alldeles egna oas ute vid vattnet, med en magnifik utsikt över vattenriket och stan. Så – säg hej till Benny Nordl...